Mam nowego chłopaka od prawie trzech dni.
Gadam z nim normalnie nie tak jak z tamtym poprzednim.
Tamten sie wstydzil (niewiem czego)??. Z nowym uklada mi sie wspaniale, jest superkowo!! Odprowadza mnie ze szkoly itp., itd. . . Poprosil mnie, zebym z nim chodzila za reke, ale niewiem czy sie zgodzic?? Poradzcie co mam zrobi, zeby nasz zwiazek przetrwal dlugo?? Cociarz do ''walentynek'' moj najdluzsy zwionzek trwal 2 mies.
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
ja tyz nie rozumiem czemu piszesz ze nie wiesz czy sie zgodzisz chodzic z nim za reke:> to cos zlego??? skoro jestescie para to mozecie traktowac sie inaczej niz traktuje sie zwyklego kolege:]
a co do najdluzszego zwiazq to ja wlasnie w nim jestem... i siem chyba zakochalam:) zawsze po tygodniu chodznia z chlopakiem mialam juz go dosyc:) teraz jest inaczej i mam nadzieje ze wlasnie to jest moje szczescie:)
a tobie skoro tak dobrze sie uklada z tym chlopakiem to nie popsuj tego:) 3mam kciuki i nie wstydz siem go:P
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 17:50
heh, a czem masz sie nie zgadzac?
co poradzic, zeby przetrwal dlugo ? jezli Ci zalezy to dbaj, a przeciez i tak tego powaznie nie traktujesz, skoro chcesz byc z nim AZ dwa miesiace...
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 18:35
Mój najdłuższy "związek" trwał prawie rok.
Poza tym co w tym dziwnego,że chce się z Tobą trzymać za rękę? I dlaczego nie chcesz się zgodzić? Ja na Twoim miejscu bym się zgodziła,gdybym była w nim zakochana.
Po drugie, dlaczego "chociaż do walentynek"? Chcesz dostać prezent i o to Ci chodzi?
Ja niektórych dziewczyn naprawdę nie rozumiem...
Mróweczka
ja miałem przez 4 dni jedną frozię, ale szybko zmieniłem na inną. nie wiem jak morzna tak dułgo wytrzymać z jednym zwionzku
_________________ JESTEM SKATEM I KOFFAM HIP HOP POLSKI ZWŁASZCZA I KOFFAM JEDEN OSIEM EL I SISTARS !!!!!!! MTV 4EVER!!!!!!
Gość
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 23:03
ja jestem w zwiazku ktory trwa juz 20 miesiecy!!!!!!! on jest moim pierwszym chłopakiem, a ja jego pierwsza dziwczyna, takze w sensie fizycznym i jestesmy ze sob anaprawde szczesliwi
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 23:09
A ja nigdy nikogo nie mialam
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 15:34
co do tematu to ja związku nigdy nie miałam żadnego
co do autorki - zastanów sie czy to jest prawdziwy związek
JAKIES GLUPIE DLA MNIE TO TWOJE PYTANIE...JA BYM CHODZILA PRZECIEZ NIE MA W TYM NIC ZLEGO.JA ZE SWOIM CHLOPAKIEM CHODZILAM ZA REKE I NIC MI SIE NIE STALO WIEC NIEWIEM W CZYM TKWI TWOJ PROBLEM
Chodzenie za rękę to jakby "oznaka" że na prawdę bardzo się szanu.... .... ....itd. I przedewszystkim że ze sobą chodzicie. Czasami jeśli ktoś znajomy was zobaczy mogą być chichoty. Chociaż nie wiem dlaczego , bo przeciez co w tym takiego, ( ale często tak jest) zwłaszcza wtedy kiedy inni nie rozumieją takich rzeczy.Jesli na prawde coś do niego czujesz, i jeśli umiesz zdobyć się na "odwagę" ( i jak się przyzwyczaisz) to chodzenie za rękę będzie dla ciebie przyjemnością . Ale nie wiem ile masz lat , bo umnie gdyby ktos chodził z kimś za rękę to chyba by z pół roku były o nich plotki. JA kiedyś miałam plotkę (którą nie wiem kto zmyślił ) Że chodzę z kolegą, chociaż to była nie prawda
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:18
Dziwne pytanie...
Oczywiście ze powinnas zgodzic sie chodzic z nim za reke... zreszta po co on sie pytał..?
Jesli chodzivcie ze soba powinniscie chodzic za reke:) zreszta to nic wstydliwego:) nie zadawaj takich pytan.. to przeciez oczywiste
ciesze sie że układa Ci się z tym chłopakiem.