| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Pytanko . . .
Autor Wiadomość
czarna92 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 17:27   Pytanko . . . Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko , kidy wiadomo ,że to ten jedyny?
Podoba mi się jeden chłopak , bo jest bardzo miły,fajny,śmieszny ,a ale nie wiem czy chciałabym z nim coś więcej niż tylko się kolegować.
A jak jest u was? Love

Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 17:49   ...

Jeśli Chodzi O Mnie To Mam Swojego Jedynego Smile Tylko On O Tym Nie Wie Że Jak GO Kocham Sad Wstydze Się Mu To Powiedzieć Sad A Jeśli Chodzi O Ciebie To Zastwnów Sie Dobrze Czy To Ten Jedyny! Jak Coś To Zawsze Możesz Pogadać Ze Mną Jak Zechcesz Razz
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez mam tego jedynego a moze nie jedynego Question Musisz sama czuc czy to ten jedyny czy to moze tylko zauroczenie albo cos w tym stylu Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:50   

Jeśli to już ten jedyny, to co czujesz, poprostu. Nie pociągają Cię tak bardzo inni faceci [chociaż mogą Ci się podobać], tęsknisz itd. To się czuje.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest bardzo trudno odróżnić...Ja jak czułam coś do chłopaka to z drugiej strony czułam jakieś obrzydzenie do niego,nie potrafię tego inaczej określić...Tzn. widziałam też złe strony...Teraz do tego chłopaka,który mi się podoba nie czuję nic takiego...Ale coś mi się wydaje,że to nie jest ten jedyny...Rzadko bywa,że w wieku nastu lat poznaje się tego na całe życie...Bo z wiekiem nasz charakter(i jego) zmienia się...
mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no na ten temat moge ci powiedziec: ze na jakies 95% napewno ta twoja milosc z mlodych lat nie przetrwa do tzw 'grobowej deski' bo jak mozna tyle lat spedzic z tym samym czlowiekiem Razz (hyh zartuje przeciezniektorym -nielicznym sie to udaje:P)
ja osobiscie nie wiem jak odroznia sie milosc od zauroczenia itd... i choc mam chlopaka to nadal nie wiem jak to sie odroznia:) ale wiem ze mi na nim bardzo zalezy i ze ryczlabym jak glupia gdybym go stracila:p a to chyba juz o czyms swiadczy, co nie?Smile
sadze ze jesli go widzisz i robi sie ci goraco albo przechodza ci ciarki to jest dobra oznaka... bo wielu dziewczyna tak objawia sie wlasnie podekscytowanie na widok ukochanego:P a jesli nadal nie wiesz czy chcialabys zebyscie byli para... to poprostu zacznij spedzac z nim duzo czasu a pozniej sie od niego 'dizoluj' i zobaczysz czy ci go brakuje i czy on bedzie kcialdowiedziec sie co sie z toba dzieje i co sie stalo:P buzka

MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 00:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podobno, gdy jest to ta jedyn miłość się to czuje... Ja tego nie mogę Ci obiecać, bo wiem, że sama takiej jeszcze nie spotkałam...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 06:43   

Witam.
Musisz poczuć, że go kochasz. U każdego może to się objawić inaczej, w inny sposób możesz to Poczuć. Sam nie potrafię stwierdzić w jaki sposób wiedziałem. I tyle.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 06:49   

Skoro nie wiesz, to pewnie za mało go znasz. Ale biorąc pod uwagę, to, że już na nigo spojrzałaś, coś Cię do niego przyciągnęło - to pewnie łączy już Was ta ''chemia''. Wink Spróbuj częściej z nim przebywać, lepiej poznać. Wtedy najlepiej sama sobie odpowiesz, czy to 'ten', czy też nie.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 17:55   

Tez mam tego wymarzonego:) tylko, ze... nie potrafie nawiazac z nim kontaktu.. ah ta niesmialosc...

Myślę, że jeśli podoba Ci się chłopak powinnaś zwracac na siebie jego uwagę i mam nadzieje, zze cos z tego wyjdzie:)
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten jedyny... Piękne słowo, ale mało kto sobie na nie zasługuje.
Ja poznaje Go po tym, że uwielbiam z nim przebywać i ciągle się na niego patrzę...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 19 Gru, 2004 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja na swojego "jedynego" poczekam sobie jeszcze pare lat, nie spieszy mi sie. Jak chcecie, to mozecie sobie przeczytac moj podpis, moze to wam cos nasunie na mysl.

Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 22:06   

poczekaj a zobaczysz

nie przygotowuj [przygotowywuj?] się tak do tej jedynej miłości aby nie była banalna
wszak leprze są niespodzianki:)
Powrót do góry
raperka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zastanow sie nad tym to bardzo powazna zecz czy chcesz byc z nim na zawsze czy nie Arrow Mr. Green

A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2923589
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 15:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niegdy niewiesz czy to jest ten czy ta jedyna. Niema osób idealnych każdy ma wady i zalety silne i mocne strony. Jesli wydaje ci się że odnalazłaś tego jednynego ale on cie niechce to cóż życie toczy się dalej. nawet jeśli ta osoba była unikalna, spotkach kogoś innego i on też może być wyjatkowy w swoim rodzaju ^^ I kto to mówi.... facet który chciał się załatwić przez dziewczyne -_-

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu