Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 18:18 Sposoby na poderwanie chłopaka (!)
Pomyślałam, że fajnie byłoby zacząć temat, gdzie każdy pisałby swoje sposoby na podrerwanie chłopaka lub zwrócenie na siebie jego uwagi. Napewno się przydadzą
1. mój pierwszy sposób to:
...siedzisz sobie w szkolnej ławce jak gdyby nigdy nic. Nagle spada Ci na podłogę długopis (ale Ty go zrzuciałaś umyślnie ) Jeśli chłopak jest w poblizu to napewno to zauwazy... no cóż, sposób taki średni, ale zawsze coś
A jakie są Wasze sposoby?
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:00
JEśli siedzisz z jakimś chłopakiem można zapomniec np. podrecznika wtedy korzysta sie razem hehe:D
Dobry pomysl z tym spadajacym dlugopisem mi to sie zawsze zdarza ale nie mam na mysli zebby kogos poderwac tylko ze mnie niezdara
Niom... moe sobie właśnie tak pomyśleć.. ale co tam
Mój sposób nr 2 to:
2. Do szkoły przynosisz jakieś słodycze (np. cukierki) na nudnej lekcji gdzie facetka nie zwarca uwagi na to co się dzieje na lekcji itd.. częstujesz najbliższe towarzystwo. Pytając się koleżanki "Chcesz cukierka" pytasz się na tyle głosno, aby siedzący blisko men to usłyszał. Jego też można poczestowac
Czekamy na sposoby innych
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Nawet sobie nie wyobrazacie jak latwo jest poderwac chlopaka. To wcale nie jest takie trudne na jakie wyglada. Chlopcy przede wszystkim lubia jak sie ich gdzies zaprosi. To juz jest znak ze dziewczyna chce czegos wiecej. Wiem ze to chlopak powinien zrobic pierwszy krok ale jak ty to zrobisz pierwsza napewno nie ucierpisz . Pozdrawiam
Ja jak chce poderwac chlopaka to z nim pisze lisciki na lekcjach lub sesemeskoje z nim Albo prosze go zeby wyszedl wieczorkiem ze mna do parku bo musze isc z pieskiem a samej mi sie nie chce (pomijam fakt ze zwykle chodze na spacer z psem przed blog z przyjaciolmi ) no i wtedy dzialam pytam sie go o rozne ulubione rzeczy co najbardziej lubi u dziewczyny.potem chodze z nim codziennie do parku az samo z siebie wychodzi to ze pozniej jest juz moj!!!
men jaki sposob
ehehe dobre
poczestowac cukierkiem
rzeczywiscie bardzo pomyslowe
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:37
Mój sposób na poderwanie chłopaka jest taki: Np. Idziemy na szkolną dyskoteke, pytam się go czy po mnie przyjdzie, w 9 na 10 przypadków sie zgadza, a że do szkoły mam kawałek to sobie o różnych rzeczach rozmawiamy, a potem cały wieczór tańczymy tylko ze sobą
Ale gorzej jest jak dziewczyna jest nieśmiała i nie potrafi zaprosić chłopaka gdzieś tam (np. do parku) bo się wstydzi, ze on ją wyśmieje i nie zgodzi się.
A jak Wy myślicie... Czy jeśli nawet ładna dziewczyna zapytłaby się chłopaka z którym nawet troche gada: Czy przyszedłby na jej urodziny to on by się zgodził
Ale jakby tu zformuować wypowiedz... hmmm "Czy przyjdziesz na moje urodziny?" brzmi za prosto i za bardzo wyzywająco.
A gdyby tak... "Przyszedłbyś na moje urodziny, będzie fajna ekipa - kilka dziewczyn i chłopaków?"
Hm... ale są takie dziewczyny co nie moga opanować wstydu no i w ogóle... a może kumpelka mogłaby jej wtedy pomóc.. heh...
No i to jest to
Na swoich urodzinach można ławto poderwać chłopaka (oczywiście jeśli on by przyszedł )
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Jezeli dziewczyna jest nie smiala i boi sie zaprosic chlopaka do parku lub na urodziny patrzac mu w oczy moze mu wyslac sesemeska.ja wiele zeczy wstydze sie powiedziec komus wprost wtedy wysylam mu e-maila lub pisze sesemesa.Czasem jak patrze na druga osobe to nie moge wydusic z siebie slowa a tak jak wysylam sesemeska to sobie mysle "raz kozie smierc albo mnie wysmieje albo nie" TO DZIALA!!!
No a co ma zrobić dziewczyna, której zależy na chłopaku a nie ma wiary w siebie i boi się każdego złego słowa chłopaka? :> już z tym jest problem...
Dokładnie. Wtedy hmm... najlepiej jest (tak jak to już napisała Olcia) wysłać SMS'a albo e-maila! Ale co robić, jeżeli ten chłopak nie ma komórki ani internetu?!
Po chwili:
Zabieram się do szukania literaturki na ten temat w necie :] Jak coś znajdę to wkleję, a jak ktoś chce szukac razem ze mną to super
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Dokładnie. Wtedy hmm... najlepiej jest (tak jak to już napisała Olcia) wysłać SMS'a albo e-maila! Ale co robić, jeżeli ten chłopak nie ma komórki ani internetu?!
Po chwili:
Zabieram się do szukania literaturki na ten temat w necie :] Jak coś znajdę to wkleję, a jak ktoś chce szukac razem ze mną to super