| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
problem z brwiami
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:12   problem z brwiami Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

siemanko!
mam taki maly problem.
w sumie to juz mnie draznia dluzszy czas moje nieszczesne brwi.
wyrywam je odkad pamietam:P
bo jakbylam mala stwierdzilam ze mam krzaki, i od tego czasu nigdy nie moglam zrobic soie dobrego ksztaltu, potem siostra mojej kumpeli mi pomogla, potem znow cos zapuszczalam, bo chcialam grubsze miec, i tak wyszlo, ze pewnego dnia mialam "mini wypadek" i podpalily mi sie brwi biggrin i mam troche powypalane, w sumie, to czy one odrosna? zawsze mialam problem z tym zeby mi rosly, tutaj mam fote, jak aktualnie wygladaja ;/ : http://nat.best.pl/brwi.jpg jaki najlepiej nadac im ksztalt? i jaka grubosc?
w sumie to mam spory z nimi klopot.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:17   

No a więc mi się zdaje, ze brwi powypalane odrosną tylko,z e po dłuższym czasie, ale kiedyś odrosną... po za tym kształtu nie masz złego, ja z brwiami się przez rok użerałam tz. nie moglam im jakiegoś kształtu nadac, a ja mam za ciemne i za krzaczaste jak na blondynke i mi się tak dziwnie zaczynają,z e nie mogłam sobie zrobi takich ładnych cieniuśkich to jak byłam chora pół dnia leżałam z pnsetą i lusterkiem i udało mi się im zrobić takie łądne łuczki... ach musiałam to napisac =)
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kształt nie jest taki zły (sama wyrywam odkąd pamiętam =/, gdzies od 5 klasy pdst chyba =p) może zrób jak Nenar =] usiądź kiedys moze sobie ladnie tak jak masz caly dzien wolny Razz z pensetką i lustereczkiem, narysuj moze czarną kredką do oczu sobie wymarozny kształt a potem do dzieła =] powodzenia :*

Numer Gadu-Gadu
2891618
Moderator

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tyle ze ja mam taki problem, ze ja musze czekac az odrasna, wrrr, chcialabym miec krzaki, zeby moc w czym wyrywac:P
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jaaa wiem, tylko najgorzej z tym odrastaniem! brrrr!!!!! bo czekam i czekaaam! i nic!
musze chyba z 2 miesiace poczekac.. grr
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to narazie se ino wyrównaj Wink
potem bedziesz 'wyrywac' =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
Moderator

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 22:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aj tu co mi wyrownywac, musze sie pokoszmarowac, i przezyc z miesiac?(ile sie czeka:O?) az mi wsio odrosnie;p i pojdem sobie do mojej kumpeli siostry:> git bedzie,
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 23:03   

No nieciekawie to wyglada..mysle ze nawet mniej nicz miesiac musisz poczekac,a narazie idz do tek kumpelki zrobi Ci cos zeby ladnie wygladały, chociaz nie sa tragiczne Smile
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak sobie kredka poprawie nie jest zle ^^ w sumie to przeboleje jakos
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśle że będziesz musiała się z nimi troche pomęczyć aż choć troche odrosną, a później potrochu obcinać "powypalane" końcówki. A do pytania co zrobić żeby nadać im kształt radze lekko podkrążyć je tuszem do rzęs.

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wygladaja tak zle chociaz tez za nieciekawie.Ja bym zarezerwowala troche czasu, siadla z lusterkiem i penseta i zabrala sie do pracy(oczywiscie jak brwi ci odrosna).
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 17:57   

Miracle napisał/a:
Nie wygladaja tak zle chociaz tez za nieciekawie.Ja bym zarezerwowala troche czasu, siadla z lusterkiem i penseta i zabrala sie do pracy(oczywiscie jak brwi ci odrosna).

Ym, sorry, ale czemu piszesz to samo co dwie poprzedniczki, tj. Elfka i Wierzba? Rolling Eyes
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 18:15   

Bo jesteśmy takie geniane, ze po nas trzeba powtarzać =)
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:19   

z brwiami jest taka rzecz że im częściej wyrywasz to żadziej odrastają jak włosy na nogach
moja znajoma kiedyś wyrwała wszystkie [wyglądała tragicznie i wszyscy na jej widok wołali cześć haniu bez brwi:D] i jej odrastały 2 tyg
ja kiedyś wyrwałam ze 5 włosów i odrastały około tygodnia
co do zatuszowania tego to hm... nie wiem co mogłabym poradzić bo sama mam grzywke więc nigdy nic nie widać ale może kredka? albo konturówka? ew. makijarz przyciemniający powieki górne przechodzący coraz ciemniej do góry do brwi to będzie mniej widać
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Nie 13 Lut, 2005 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no niestey tak jest, mialam kiedys baaaaaardzo grube brwi, a teraz odrstaja mi tylko od gory, a na powiekach juz nie:P bo mialam wreczna powiekach! uh!
ale dzieki ludziska za rady!
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu