mam duży problem...bo ja jestem strasznie uczuciowa...i jest taka sprawa,że zakochałam się 2 raz w tym samym chłopaku(Mati) z klasy...nie wiem,czy któraś z Was zna to uczucie,jak za drugim razem się zakocha...bo jak 1 raz,to masz nadzieję,ze moze Cię zauważy itp.,a za drugim po prostu,no...wiesz,że Cię nienawidzi(jak w moim przypadku)i mogłabyś popełnić samobójstwo...ja już raz próbowałam..ale nie tylko z tego powodu...przed chwilą wróciłam z "dyskoteki"...swoją drogą,to było beznadziejnie..miałam takiego doła,że po prostu 1/3 dyskoteki przesiedzialam i przeryczałam na ławce,drugie 1/3 na rozmawianiu,a jeszcze 1/3 na ,kur*wa,stanie i próbowanie tańczyć i trochę na wygłupy...
W pewnym momencie zauważyłam,ze on jest sam(bo tak,to całą dyskotekę był z kolegami) wtedy nawet chciałam do niego podejsć i pogadać na poważnie,ale..ja tak nie umiem!!!Pomóżcie...
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Na to nie ma dobrej rady xD.
Musisz się po prostu przełamać.
Idź na łąke gdzie nikogo nie ma i zacznij się drzeć na cały głos, to naprawde pomaga w nie śmiałości lub zapisz się na chur to też jest dobre .
Oczywiści są pewne takie niekonwencjonalne sposoby czy inaczej harkorowe sposoby xD.
Np. Ja kiedyś wstydziłem się zagadać do dziewczyn w klasie ale po napiciu się pewnego trunku wszystko się zmieniło i gadałem już z każdym xDD. Oczywiście ci tego nie polecam.
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:18
Nie polecam tego z piciem skoro Cię nienawidzi... Ja nie widze innej rady tylko się odkochać, wiem, ze moze zła, ale nie widze niczego innego
a ja widzę:
należy z nim pogadać przed tym jak się kompletnie z niego zrezygnuje. Przynajmniej będziesz widziala dlaczego tak jest i czy masz moze jakies szanse
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
No,bo...jak on leżał na ławce,to co chwila opierał się na łokciu i patrzył na mnie...ale jakoś tak..inaczej...a może mi się tylko wydawało.. w każdym razie mam wrażenie,ze on przy kolegach tylko tak się zachowuje,bo przecież nikt nie może wiedzieć,że np. podoba mu się taki down...chociaż ja jestem brzydka,więc rac zej tak nie myśli..
czemu myślisz że jesteś brzydka? każdy ma w sobie to coś! A po za tym może rzeczywiście sie mu podobasz?? Moze on nalezy do osób śmielszych?Musisz go blizej poznać żeby oceniac...
A teraz jeszcze się na mnie kolega obraził...bo on chciał wiedziec,czemu ryczałam i ja podałam linka do tego tematu i on wtedy przestał się odzywać,chociaż do niego pisałam... A ja go lubię w sumie i nie chcę mieć złych kontaktów z nim...w ogóle nie lubie się kłócić z ludźmi!!
Ale ja to podałam innemu koledze,jakby co,nie temu,co w temacie... :/ kuuurde... nieporozumienie??Nie lubię w takich spr. kłamać..a zresztą jak wytłumaczyć to "nieporozumienie"??Nie da się,moim zdaniem..