| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
znowu..kurde
Autor Wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:04   znowu..kurde Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam duży problem...bo ja jestem strasznie uczuciowa...i jest taka sprawa,że zakochałam się 2 raz w tym samym chłopaku(Mati) z klasy...nie wiem,czy któraś z Was zna to uczucie,jak za drugim razem się zakocha...bo jak 1 raz,to masz nadzieję,ze moze Cię zauważy itp.,a za drugim po prostu,no...wiesz,że Cię nienawidzi(jak w moim przypadku)i mogłabyś popełnić samobójstwo...ja już raz próbowałam..ale nie tylko z tego powodu...przed chwilą wróciłam z "dyskoteki"...swoją drogą,to było beznadziejnie..miałam takiego doła,że po prostu 1/3 dyskoteki przesiedzialam i przeryczałam na ławce,drugie 1/3 na rozmawianiu,a jeszcze 1/3 na ,kur*wa,stanie i próbowanie tańczyć i trochę na wygłupy...
W pewnym momencie zauważyłam,ze on jest sam(bo tak,to całą dyskotekę był z kolegami) wtedy nawet chciałam do niego podejsć i pogadać na poważnie,ale..ja tak nie umiem!!!Pomóżcie... Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
1868191
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na to nie ma dobrej rady xD.
Musisz się po prostu przełamać.
Idź na łąke gdzie nikogo nie ma i zacznij się drzeć na cały głos, to naprawde pomaga w nie śmiałości lub zapisz się na chur to też jest dobre biggrin.
Oczywiści są pewne takie niekonwencjonalne sposoby czy inaczej harkorowe sposoby xD.
Np. Ja kiedyś wstydziłem się zagadać do dziewczyn w klasie ale po napiciu się pewnego trunku wszystko się zmieniło i gadałem już z każdym xDD. Oczywiście ci tego nie polecam. Cool

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:18   

Nie polecam tego z piciem skoro Cię nienawidzi... Ja nie widze innej rady tylko się odkochać, wiem, ze moze zła, ale nie widze niczego innego
Powrót do góry
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja widzę:
należy z nim pogadać przed tym jak się kompletnie z niego zrezygnuje. Przynajmniej będziesz widziala dlaczego tak jest i czy masz moze jakies szanse Wink

Numer Gadu-Gadu
2902475
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No,bo...jak on leżał na ławce,to co chwila opierał się na łokciu i patrzył na mnie...ale jakoś tak..inaczej...a może mi się tylko wydawało.. Sad w każdym razie mam wrażenie,ze on przy kolegach tylko tak się zachowuje,bo przecież nikt nie może wiedzieć,że np. podoba mu się taki down...chociaż ja jestem brzydka,więc rac zej tak nie myśli.. Sad

Numer Gadu-Gadu
1868191
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 10:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu myślisz że jesteś brzydka? każdy ma w sobie to coś! A po za tym może rzeczywiście sie mu podobasz?? Moze on nalezy do osób śmielszych?Musisz go blizej poznać żeby oceniac...

Numer Gadu-Gadu
7060479
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 10:39   

no ja sobie wypraszam - ja nie mam w sobie "tego" czegoś
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 11:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsej napisał/a:
no ja sobie wypraszam - ja nie mam w sobie "tego" czegoś

buhaha!!kazdy ma w sobie dziecko xDDDDd sorry,odwala po 4 dniach doła xDDD

Nie no,ale każdy ma w sobie to coś... (muahaha!Nie mogę.. biggrin)

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A teraz jeszcze się na mnie kolega obraził...bo on chciał wiedziec,czemu ryczałam i ja podałam linka do tego tematu i on wtedy przestał się odzywać,chociaż do niego pisałam... Sad A ja go lubię w sumie i nie chcę mieć złych kontaktów z nim...w ogóle nie lubie się kłócić z ludźmi!!

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 15:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mogłas nie podawać...ALe jeśli już podałaś to trudno...Wytłumacz mu ze to jakieś nie porozumienie...

Numer Gadu-Gadu
7060479
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale ja to podałam innemu koledze,jakby co,nie temu,co w temacie... :/ kuuurde... nieporozumienie??Nie lubię w takich spr. kłamać..a zresztą jak wytłumaczyć to "nieporozumienie"??Nie da się,moim zdaniem..

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie lubisz kłamac to moze byc trudno:-D

Numer Gadu-Gadu
7060479
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale czemu ten drugi sie obraził ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no,właśnie nie wiem...kurde,na prawdę nie wiem biggrin bo przeczytał,że się zakochałam w tamtym?? hehe,nie no,chyba nie..ale już na prawdę nie wiem...

Numer Gadu-Gadu
1868191
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze nie wiem ... mowilas mu ze nie zwiazesz sie z zadnym facetem albo jakies takie zarty Smile ALbo ... on liczył na cos ? biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu