Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:37 Pomózcie, proszę!!
W nocy śnił mi się chłopak z klasy, a później on w szkole jakos dziwnie sie na mnie patrzyl nie wierze w to co mi sie przysnilo, ale czy to by mial byc jakis dziwny zbieg okolicznosci?? On we snie mnie przytulal, a ja . w szkole znow probuje prawie przez caly czas ze mna rozmawiac a ja jak glupie odpowiadam mu krotko i zwiezle bo boje sie ze nastapi cos co chcialbym ukryc przed nim i wtedy wszyscy sie beda ze mnie smiac i bedzie hanba co pownnam zrobic udawac ze nic sie nie stalo i byc z nim w takim kontakcie w jakim bylam czy powinnam mu o tym powiedziec??
POMOCY:(
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:40
<Rotfl> Taa specjalistka sie odezwie
Mhm ... zdarza sie ze jesli o kims przed snem intensywnie myslimy to mozemy sie przysnic tej osobie ( naprawde ! )
oczywiscie moze to byc tez spowodowane tym ze np rozmyslałas o nim w ciagu dnia
Jego zachowanie moze swiadczyc o tym ze ... mu sie podobasz ...
To zalezy ... jesli chcesz zebyz tego cos bylo mozesz mu pwoiedziec ze Ci sie snil
Jesli nie to ... nie ma takiej potrzeby
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:55
Kinga napisał/a:
<Rotfl> Taa specjalistka sie odezwie
Mhm ... zdarza sie ze jesli o kims przed snem intensywnie myslimy to mozemy sie przysnic tej osobie ( naprawde ! )
oczywiscie moze to byc tez spowodowane tym ze np rozmyslałas o nim w ciagu dnia
Jego zachowanie moze swiadczyc o tym ze ... mu sie podobasz ...
To zalezy ... jesli chcesz zebyz tego cos bylo mozesz mu pwoiedziec ze Ci sie snil
Jesli nie to ... nie ma takiej potrzeby
Btw co chcesz przed nim ukryć ? jaka hanba ?
Może jej chodzi o to, że gdy cała klasa sie o tym dowie, będzie się z niej i z tego chłopaka wyśmiewać
To normalne że czasem może ci się przyśnić jakiś kolega z klasy.
To już od ciebie zależy co zrobisz.
Z tego co piszesz wychodzi że ten chłopak się w tobie zakochał (lub to zwykłe zauroczenie xD) więc jeśli i tobie on się podoba to zacznij działać .
Pogadaj z nim na przerwach , poznajcie się lepiej.
A o tym śnie na raziu mu nie mów bo się ciebie wystraszy xD.
Jesli chcesz możesz mu powiedzieć ale wtedy gdy będziecie juz razem.
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 12:12
A czy on Ci się podoba? bo skoro się Tobie snil to tak sądze. No coz zdarzaja sie rozne sytuacje, tez takie zbiegi okolicznosci.
Mow do niego normalnie, przeciez nie musisz mu powiedziec o tym snie.
Zrob ten pierwszy krok, to nie takie trudne.
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:35
Czasami nawet nie trzeba o kimś rozmyślaś, żeby ta osoba ci sie przyśniła Wystarczy,że np. jesteś w nim zauroczona i bah! śni ci sie w nocy (przekonałam sie na własnej skórze ) Rozmawaij z nim normalnie, tak jak rozmawiasz np. z koleżankami. Jeśli chcesz z nim nawiązać jakiś większy kontakt, możesz powiedzieć o tym śnie, lecz nie widze takiej potrzeby Bedzie dobrze
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 14:32
a ja nie lubie snow.. bo nigdy nie pamietam.. pamietam tylko te przy ktorych budze sie przerazona, z lzami w oczach i przez pierwsze pol godz zastanawiam sie czy to sie dzialo naprawde czy to byl sen i dopiero po tym jak np zadzwonie do chlopaka w srodku nocy i go spytam czy mialam koszmar to sie uspakajam.. wiec nie lubie snow.. ;p
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 14:57
ja lubie spacerki noca po miescie.. :d no i dobrze sie bawic gdzies na imprezie.. albo spedzic u kogos mila noc.. w ostatecznosci przesiedziec nocke przy kompie..
ale ostatnio zazwyczaj noc spedzam w lozeczku pod kolderka smacznie spiac
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 21:56
tez kiedys nie lubilam spac.. tydz bez snu.. pare dni przerwy kolejny tydz.. nastepny maraton, potem meczarnia i tak na zmiane.. jak ja sie ciesze ze to juz za mna.. niech zyje sen!! teraz kocham spac..