Chcę zapuścić paznokcie, ale mi to się nie udaje. Powiedzcie jak zlikfidować naskórki bez uzycia specjalnych lakierów. Własnie mam przy sobie nożyczki, pilnik, pincese i szukam wykałaczki. Kiedyś zapuszczałam, już miałam dosyć długie tylko łamliwe i zachaczyłam o stół i koniec. Pomóżcie!!!
_________________ ale nuda w tym internecie
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:29
po co wysylałas pw i tak juz bylam w temacie -.-
kup se takie cos do usuwania skorek,jest takie cos
a skoro masz łamliwe to dawaj na nie jakas odzywke do paznokci czasem
Mozesz jeszcze sprobowac moczyc je np 1 w tyhgodniu z cieplym mlegu z sokiem z cytryny i oliwa :p to troche wzmocni i podleczy Twoje paznokcie i skorki :p
Kup sobei jakis krem do zmiękczania skórek bo wtedy łatwiej je usunąć .
a co do lamania to są różne odzywik
"Powiedzcie jak z likfidować naskórki bez uzycia specjalnych lakierów."
sadze, ze to nie wymaga komentarza
napisała lakierów a ja mówilam o kremie
lol a widzialas kiedys jakies LAKIERY do usuwania naskorka? jesli mi taki pokazesz to Cie szyms uhonoruje ;0 istnieja lakiery i odzywki ew. do paznokci, a do skorek sa preparaty (nawet nie kremy chyba), poza tym to chyba logiczne ze jej nie chodzoilo o lakier tylko cos takiego co jak lakier wyglada ale sluzy do usuwania skorek ;/ na tym forum trzeba sie dystansu nauczyc do tego co ktos pisze