Łaziłam po mieście byłam z kumpelą w Galerii S (Jak ktoś nie wie ja jestem z Siedlec ) Tam są sklepy typu: Ciuchy,ciuchy i Diddl i Nici Są też sklepy z Biżuterią (A JAK!) Idziemy sobie patrze a takie srebne kółka 10 zł No dobra idziemy dalej...
Następny sklep pierścionki srebrne i poraz kolejny kurde! 10 zł...
Czy to nie przesada?
Nie będe pisała za ile kupiłam piórnik z Nici xD Masakra xP
Pozdro xD
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005 20:16
srebne kolka? ale co kolczyki czy co? wiesz srebro to nie plastik, wiec jezeli uwazasz ze jest drogie nie musisz go nosic.. to samo sie tyczy nici.. nici nie jest jedyna firma produkujaca piorniki, nie masz nakazu kupowania tam jezeli ci cena nie odpowiada.. a teraz mi powiedz jaki sens ma ten temat?
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005 21:01
10 zł za kolczyki to wcale nie tak bardzo drogo
są kolczyki nie wiem po złotówce ale jaka jest ich wytrzymałość;/
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005 21:01
Moja kuzynka kupiła łańcuszek żmijkę i jakąś przywieszkę (czyste srebro) za 35 zł.
A jak 10 zł za srebrne kolczyki Ci nie odopowiada, to kup imitację srebra... tylko je będziesz musiała nosić, bo inaczej zczernieją (srebro i/lub złoto... nie pamiętam dokładnie jak jest).
Moja kuzynka kupiła łańcuszek żmijkę i jakąś przywieszkę (czyste srebro) za 35 zł.
A jak 10 zł za srebrne kolczyki Ci nie odopowiada, to kup imitację srebra... tylko je będziesz musiała nosić, bo inaczej zczernieją (srebro i/lub złoto... nie pamiętam dokładnie jak jest).
Wolę ni kupować imitacji...
Bo mogę być na przykład na metal uczulona więc w tedy nie będe mogła nosić kolczyków które mi się podobają U nas w Galerii S nie mogę nawet ładnego pierścionka znaleść...
Zaraz posypie się pytanie po co mi pierścionek ...
A tak bo mi tak łyso na dłoniach ja lubię mieć np. bransoletki i pierścionki ale w nie które pierścionki paluszki mi nie wchodzą
_________________ Avek by Me
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 21 Wrz, 2005 19:51
Martula napisał/a:
HeyaH napisał/a:
Wolę ni kupować imitacji...
Więc nie narzekaj na ceny. ;P
LoL no okej ale to troche denerwujące...
Wkręty takie małe co ledwo je widać 8 zł Matko ratuj!
Ps.Jaki czerwony księżyc
_________________ Avek by Me
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 21 Wrz, 2005 20:04
noooo ...
widziałam w Wawie 1 srebrny kolczyk za 9 zł. więc myślę, że te kółka to nie przesada
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 22 Wrz, 2005 14:14
Nie rozumiem bulwersa - profesjonalne kolczyki - ze stali chirurgicznej kosztuja 10 zeta od sztuki (za kolko), z tytanu 11, nie wspominajac juz o roznych modyfikacjach tytanu - gdzie ceny ida w gore;
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:50
Pulkownik Nikt napisał/a:
Nie chce tu prowokowac ani nic..
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie.
przypomniałes mi coś - kiedyś szłam ulicą i widzialam mega mroczną gothkę z obrożą z ćwiekami na szyi a do niej przyczepiony łańcuch taki dość długi [ z 1,5 metra] którego końcówkę jak psią smycz trzymał jej chłopak mega mroczny goth [ w sensie ze ubrani na czarno latem w glanach oczywiście maximum zasznurowanych i gotyckich takich rzeczach, tzn rękawy wydłużane, prosta długa suknia u niej itp]