| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Biżuteria
Autor Wiadomość
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 19:37   Biżuteria Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łaziłam po mieście Smile byłam z kumpelą w Galerii S (Jak ktoś nie wie ja jestem z Siedlec Razz ) Tam są sklepy typu: Ciuchy,ciuchy i Diddl i Nici Są też sklepy z Biżuterią Cool (A JAK!) Idziemy sobie patrze a takie srebne kółka 10 zł Laughing No dobra idziemy dalej...
Następny sklep pierścionki srebrne i poraz kolejny kurde! 10 zł...
Czy to nie przesada?
Nie będe pisała za ile kupiłam piórnik z Nici xD Masakra xP
Pozdro Wink xD

Numer Gadu-Gadu
1804987
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

srebne kolka? ale co kolczyki czy co? wiesz srebro to nie plastik, wiec jezeli uwazasz ze jest drogie nie musisz go nosic.. to samo sie tyczy nici.. nici nie jest jedyna firma produkujaca piorniki, nie masz nakazu kupowania tam jezeli ci cena nie odpowiada.. a teraz mi powiedz jaki sens ma ten temat?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 21:01   

10 zł za kolczyki to wcale nie tak bardzo drogo
są kolczyki nie wiem po złotówce ale jaka jest ich wytrzymałość;/
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 21:01   

Moja kuzynka kupiła łańcuszek żmijkę i jakąś przywieszkę (czyste srebro) za 35 zł.
A jak 10 zł za srebrne kolczyki Ci nie odopowiada, to kup imitację srebra... tylko je będziesz musiała nosić, bo inaczej zczernieją (srebro i/lub złoto... nie pamiętam dokładnie jak jest).
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HeyaH napisał/a:
Moja kuzynka kupiła łańcuszek żmijkę i jakąś przywieszkę (czyste srebro) za 35 zł.
A jak 10 zł za srebrne kolczyki Ci nie odopowiada, to kup imitację srebra... tylko je będziesz musiała nosić, bo inaczej zczernieją (srebro i/lub złoto... nie pamiętam dokładnie jak jest).
Wolę ni kupować imitacji...
Bo mogę być na przykład na metal uczulona więc w tedy nie będe mogła nosić kolczyków które mi się podobają Mr. Green
Neutral U nas w Galerii S nie mogę nawet ładnego pierścionka znaleść...
Zaraz posypie się pytanie po co mi pierścionek ...
A tak bo mi tak łyso na dłoniach ja lubię mieć np. bransoletki i pierścionki ale w nie które pierścionki paluszki mi nie wchodzą Laughing

Numer Gadu-Gadu
1804987
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 19:51   

Martula napisał/a:
HeyaH napisał/a:

Więc nie narzekaj na ceny. ;P
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HeyaH napisał/a:
Martula napisał/a:
HeyaH napisał/a:

Więc nie narzekaj na ceny. ;P
LoL no okej ale to troche denerwujące...
Wkręty takie małe co ledwo je widać 8 zł Matko ratuj!
Ps.Jaki czerwony księżyc Laughing

Numer Gadu-Gadu
1804987
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 20:04   

noooo ...

widziałam w Wawie 1 srebrny kolczyk za 9 zł. więc myślę, że te kółka to nie przesada Wink
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kosta napisał/a:
noooo ...

widziałam w Wawie 1 srebrny kolczyk za 9 zł. więc myślę, że te kółka to nie przesada Wink
:O tak...

Numer Gadu-Gadu
1804987
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie chce tu prowokowac ani nic..
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pulkownik Nikt napisał/a:
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie.

Wojtku ... sado maso ? < podejrzany look >

Ceny to normalka ... tak sie przedstawiaja ...
EM pierscionki tez maja swoje rozmary no chyba ze sa regulowane Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 06:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyno chcesz srebro.. srebro to srebro i kosztuje.. nie chcesz to nie kupuj, 10 zl to i tak malo..
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja za swoje kolczyki w których srebra było napewno duzo mniej niz w kółkach srebrnych
Dałam ok 15 pln ... a sa takie tycie ze szok Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem bulwersa - profesjonalne kolczyki - ze stali chirurgicznej kosztuja 10 zeta od sztuki (za kolko), z tytanu 11, nie wspominajac juz o roznych modyfikacjach tytanu - gdzie ceny ida w gore;

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:50   

Pulkownik Nikt napisał/a:

przypomniałes mi coś - kiedyś szłam ulicą i widzialam mega mroczną gothkę z obrożą z ćwiekami na szyi a do niej przyczepiony łańcuch taki dość długi [ z 1,5 metra] którego końcówkę jak psią smycz trzymał jej chłopak mega mroczny goth [ w sensie ze ubrani na czarno latem w glanach oczywiście maximum zasznurowanych i gotyckich takich rzeczach, tzn rękawy wydłużane, prosta długa suknia u niej itp]
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu