Tutaj już nawet nie chodzi o jej wiek, chociaż na pewno ani ONA, ani ON nie dojrzali (psychicznie) jeszcze do współżycia.... Nie chodzi nawet o to, że wszystkie jej koleżanki to robią, a ona nie chce być gorsza(w co szczerze nie wierzę, bo nie wyobrażam sobie całej 6 klasy podstawówki, w której większość osób, ma już Pierwszy Raz za sobą )....
Chodzi o to, że ONI chcieli to zrobić BEZ ZABEZPIECZEŃ!!!
Tu się zgodzę z Feanorem:
Cytat:
Dla mnie te bajtle mogą robić co cchą, spółkować pod każdym kamieniem i za każdym krzaczkiem ale nich kurde się zabezpieczą, co oni siano wełbie, gumy wstydzą się kupić ? a kochać się niewstydzą.... ten kraj jest chory....
Mogą się nawet Sex-ić na każdym rogu, za każdym krzakiem, na każdej łące i pod każdym drzewem, jeżeli chcą, ale niech się zabezpieczą!!!
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 19:12
Moja kuzynka i jej chłopak (oboje 15 lat) uprawiają seks...za pierwszym razem bez zabezpieczeniem. A kiedy juz było 'po' Ona łazila załamana, ze mogła zajsc w ciaze itp. itd.
Zrobiła test, na szczęscie wynik był negatywny
A już za drugim razem z zabezpieczeniem...A historia sie powtórzyła..
Zamartwia sie, ze mogli mieć wpadke.. bo podobno zabezpieczenie były do du*y
I tak bedzie za kazdym razem?
Przecież majac 13, 14 lat to jest mało zeby uprawiac seks. Ja nie wiem gdzie wam sie spieszy. Przecież to wam nie ucieknie całe zycie przed wami. A przecież seks powinien nam dawać przyjemność. A nie ból, cierpienie itp.
Hmm...
Paula powiem Ci tyle, ze jesli nie pojdziesz z nim do lozka, to Cie "rzuci" to (kazdy sie ze mna zgodzi na pewno), ze jest niczego wart
A pytalas sie go w ogole o skutki? Bo jesli on o tym nie myslal to niech zacznie.
Jesli chodzi mu o sama przyjemnosc to kup mu film i niech zjedzie na recznym .
Na Twoim miejscu dalbym sobie jeszcze spokoj!
_________________ Błogosławieni czystego serca albowiem oni Boga oglądać będą.
Jasne że cie żuci dziewczyno, 15 lat to nie pora na stałe zwaiżki, chyba że przymówsowe jak dziecko się pojawi ale to i tak się innaczej kończy niż małżeństwem, raczej przekazaniem praw rodzicielskich nad dzieckiem na rodziców łodej matki. Prawda jest taka że młodemu tatuśkowi przeważnie się.... upiecze.
Są dwa typy zwązków moja droga, pierwsza to miłość, a w niej sex schodzi na plan któryś z kolei i znajomość chwilowa.... "Cześć jetem Madzia, idziemy do łóżka ?" to zupenie inna sprawa.
Ok ide se bo boli mnie głowa....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
mi to bez roznicy rob to jak chcesz z kim chcesz i gdzie chcesz tylko nie zalamuj sie potem ze bedziesz mama junior i popieram Pan_Feanor bo taki zwiazek jak twoj inaczej sie skonczyc nie moze.
_________________ 4 nad ranem oczy nie wyspane, nie moge zasnac za oknem placze deszcz. To do ciebie wiesz, czy mnie pamietasz??? to najszczerszy text. Pisze go od serca.
nawet jesli nie mialas jeszcze niedgy miesiaczki nie znaczy ze nie zajdziesz w ciaze
zawsze jest ryzyko
i jezeli chcesz juz sie kochac to powinnas porozmawiac z kims bardziej doswiadxczonym o zabezpiweczeniu
bamboocha to, ze nie ma miesiaczki jeszcze wlasnie to oznacza ;p ze nie moze zajsc w ciaze ;p oczywiscie jesli przyejmiemy, ze jest osoba w pelni zdrowa, nie wystepuja u niej zadne zaburzenia itd ;p brak miesiaczki= nieplodnosc ;p chyba ;]
Zapomniałes o jedzeniu... pożywienie akurat jest ważne... panna nie je tez moze nie miec miesiaczki
Po za tym to jeden chyba z najciekawszych tematów tutaj bynajmniej jesli chodzi o dyskusje
Nudzi mi się cholernie trochę więc postanowiłam wrócić bynajmniej na jakiś czas =]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 15:11
Ant0nfucker to ze nie miala miesiaczki nie znaczy ze nie mogla by w ciaze zajc.. jezeli np juz dojrzewa, i miala by dostac niedlugo miesiaczke to jest mozliwosc ze juz tam ma co trzeba rozwiniete i w ciaze by zaszla..
raczej nie, jajeczkowanie rozpoczyna sie zazwyczaj po pewnym czasie od 1 miesiaczki, nie na odwrot. Ale prawda taka, ze roznie moze byc. Ale jezeli jest zdrowa i dojrzewa normalnie, to raczej nikle szanse na to, zeby ta kolejnosc byla odwrotna- najpierw 1, prawidlowa owulacja, potem dopiero 1 miesiaczka