Popieram autora tematu. Ja jak byłam mała to oglądałam pokemony i jakoś nic mi nie jest. Dragonball to była super bajka. To prawda ze krew się lała ale tam bohaterowie walczyli ze złem. Co do atomówek nie każdy ma cartoon network. A w Andym to tez się zgadzam. Był najwyżej tekst Andy, oszalałeś'. W odlotowych agentkach, które sama oglądam nie jest nic złego. A to, ze Clover ma co odcinek innego chłopaka, to jest tylko pokazanie, ze nawet super agentki maja swe słabości. Co do anime, lecącym na hyperze to przyznam, ze ono jest dla dorosłych. Mimo wszystko nawet jakby jakieś dziecko zaczęło to oglądać to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, ze nic z tego nie będzie rozumiało i po prostu przestanie oglądać. Takie to anime na hyperze jest zagmatwane...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 21:53
Cytat:
A to, ze Clover ma co odcinek innego chłopaka, to jest tylko pokazanie, ze nawet super agentki maja swe słabości