| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Sex z dorosłym

Czy zrobiła bys to z dorosłym??
tak
22%
 22%  [ 6 ]
nie
59%
 59%  [ 16 ]
nie wiem
0%
 0%  [ 0 ]
nie interesuje mnie sex
18%
 18%  [ 5 ]
Głosowań: 27
Wszystkich Głosów: 27

Autor Wiadomość
Jaś Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 28 Maj, 2009 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj miałem okazje w Rozmowach w toku zobaczyć dwóch pedałów, kłucili się ze sobą, byli o siebie zazdrośni. Np. jak drugi lubieżnie poparzył się na innego chłopaka. Muszę przyznać, że trochu mnie wkurzyli, nigdy nie wiadomo kiedy jakiś inny mężczyzna nam się przygląda i traktuje nas jako słodkie ciacho. Mężczyzna który wyniku wypaczonego umysłu, myśli jak by to było dobrze gdybym mu swego ptaka w tyłek wsadził. Że Bóg pozwala że takie zboczone cioty po ziemi chodzą, którym w głowie tylko oral i anal, A słupek pisał że to nieszkodliwe , a to jest chore.

[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 21:53 ]
Tremere napisał/a:
bo nie lubie gojow.
No to przywaliłaś wszystkim forumowiczom. Tu są Polacy dla Żydów Goje. Tremere kiedyś wyznała że jest Żydówką, choć nie zna pięcioksięgu Mojżeszowego. Żydzi to naród wybrany, Bóg ich obdarzył nadprzeciętnymi zdolnościami, postawił przed nimi błogosławieństwo i przekleństwo, wybrali przekleństwo, gdyż często odwracali się od Boga, Oprawcy Jezusa Chrystusa powiedzieli, Krew jego na nas i na nasze dzieci i tak się stało, stracili wolność, zostali rozproszeni po całym świecie, spotkali się z powszechnym prześladowaniem, w końcu odbudowali swoje państwo, ale klątwa którą sami na siebie zciągnęli ich nie opuściła. W ich kraju jest wieczny niepokój, zamachy i przelew krwi zgodnie z życzeniem ich przodków. Są dobrzy w handlu i w naukach ścisłych , Mają znanych sławnych ludzi Albert Einstein Wybitny fizyk, przyczynił się do powstania bomby atomowej, opublikował ponad 300 prac naukowych..
Lub znana aktorka i piosenkarka, Barbara Joan Streisand. Mają zdolności szybkiego stawania na nogi i bogacenia się w środowisku w którym się znajdują. A Tremere, w jej żyłach musi być domieszkę jakiegoś Goja, ma przeciętną inteligencję. Love
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Maj, 2009 00:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niestety musze cie rozczarowac, ale moi przodkowie to sami zydzi. i teraz cie dobije na amen - nie wszyscy izraelscy zydzi wierza w boga! bolalo? smutna prawda.

a tak btw. to naprawde masz cos z glowa czlowieku biggrin gowno wiesz o izraelu wiec nie wypowiadaj sie za MOJ NAROD, brudny goju
Powrót do góry
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Maj, 2009 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasiu tremere ma rację i weź i spływaj z tego forum my użytkownicy nie lubimy takiego towarzystwa (typu że korzysta z worda żeby nie narobić błędów) i weź nie tłumacz każdemu jak uprawiać seks albo dlaczego trzeba unikać seksu oralnego.. Nazwa forum dziecionline tobie wydaje się że tu są same dzieciaki a to nieprawda tu nie ma dzieciaków tu jest młodzież oraz dorośli (niektórzy) Przecież w internecie jest mnóstwo stron opisujące dojrzewanie dokładnie natomiast nasze forum(nie tylko) uzupełnia tło ale nie tylko nasze forum uzupełnia dojrzewanie tylko też pokazuje inne problemy nie związane z dojrzewaniem......
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Maj, 2009 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere napisał/a:
niestety musze cie rozczarowac, ale moi przodkowie to sami zydzi. i teraz cie dobije na amen - nie wszyscy izraelscy zydzi wierza w boga! bolalo? smutna prawda.

a tak btw. to naprawde masz cos z glowa czlowieku biggrin gowno wiesz o izraelu wiec nie wypowiadaj sie za MOJ NAROD, brudny goju
Tremere Po pierwsze nie szanujesz swego narodu skoro słowo Żydzi piszesz z małej litery. Naród Żydowski jest takim samym narodem jak każdy inny, są wśród nich i wierzący i niewierzący, było tak od dawna, nawet niektórzy z was służyli Balowi a nie JHWH. Pewnie twój przodek Abraham po zmartwychwstaniu ponownie skona jak zobaczy że takich ma potomków jak ty, co JHWH mają tam gzie słońce nie dochodzi. Muszę ci jedno przyznać, masz pewien dar, potrafisz omamiać sobie ludzi, oto przykład. Obrażasz wszystkich nie Żydów określając nas jako Goje brudasy, mimo to, masz Goja brudasa fana SIMON300195. Ten chłopak jak by mógł, to by ci proch z butów zlizał, Mr. Green z drugiej strony, to Goj brudas więc nie powinno to być dziwne. Moja droga, obrażasz wszystkich Polaków i inne narody oprócz mnie, gdyż mnie bawisz Very Happy jak pomyślę że jakiś Goj ci pupę czyści swoim ptaszkiem. Jak to robisz że masz tak gorliwego wielbiciela, nawet gdy go poniżasz. Widzę co robisz, widocznie ten Goj Brudas SIMON300195 ma tak przytępiony zmysł którym się posługuje że tego nie widzi. Ja was Żydów przed swoimi ziomkami broniłem i będę dalej bronił, bo mimo wszystko cię lubię. Love Sama ty nie jesteś wstanie kształtować mego światopoglądu o Żydach, nie chcę żeby powtórzyła się sytuacja jak z Jedwabnego, gdzie dziad SIMON300195 zapędza twojego dziada do stodoły po to żeby Goj Niemiec mógł pod nim ogień podłożyć. Niestety w przeciwieństwie do innych Gojów jestem bardziej uduchowiony i nie lubię przemocy i zła. Zdradź mi tajemnicę, słodka Tremere gdyż to mnie zaciekawiło, dlaczego nazywasz nas Gojami brudasami ? czyżby Żydzi się częściej myli od Gojów czy co.
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Maj, 2009 23:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fu, co to to nie, nie sypiam z gojami!

i nie zauwazyles ze wszystko pisze z malej? gdybym chciala to napisalabym ZYDZI i polacy, ale jestem bardzo obiektywna, wszyscy sa u mnie rowni, dlatego pisze wszystko z malej!

i teraz zupelnie powaznie - to ze nie jestem wierzaca nie znaczy ze wypinam sie przeciwko mojemu narodowi - Izrael zawsze bedzie dla mnie najwazniejszym srodkiem swiata a za braci oddam zycie. Co nie znaczy ze nie umiem oddzielic od siebie wiary i patriotyzmu.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Maj, 2009 23:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie chodziło mi że wypinasz się na swój naród. Pisząc JHWH mam na myśli pewne słowo z Hebrajskich ksiąg, Nie mogę tego napisać po Hebrajsku z powodów technicznych ( brak odpowiednich czcionek) to się nazywa chyba tetagram, I dotyczy pewnego imienia którego Żydzi zapomnieli jak się odczytuje i dotyczyło, Boga Izraela a nie narodu. Jak chodziłem do podstawówki, też na mnie mówili Żydek, choć nim nie jestem. Może ze względu na wygląd, mam ciemną karnację i krzaczaste brwi rzucające się w oczy. No dobra z co byś zrobiła gdybyś się Goju zakochała ? , Spać byś nie mogła, jeść byś nie mogła, jak to kobiety mówią, serce nie sługa. Albo co byś zrobiła, gdybyś żyła wcześniej podczas drugiej wojny światowej i Niemcy by cię przymuszali do pracy w Niemieckim burdelu dla Niemieckich oficerów. Na ten temat oglądałem program w Discovery historia TVN, dotyczyło to zarówno Polek jak i Żydówek, znam reakcje pewnej grupy Żydówek na ten czyn Niemców Ps. dalej nie wiem dlaczego Goje są brudasy
Powrót do góry
Maziak Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie kłóćcie się i zakończcie dyskusję.
SPAM!!!!!

"So if you love me let me go"
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[qoote/Jaś] Moja droga, obrażasz wszystkich Polaków i inne narody oprócz mnie, gdyż mnie bawisz Very Happy jak pomyślę że jakiś Goj ci pupę czyści swoim ptaszkiem. Jak to robisz że masz tak gorliwego wielbiciela, nawet gdy go poniżasz. Widzę co robisz, widocznie ten Goj Brudas SIMON300195 ma tak przytępiony zmysł którym się posługuje że tego nie widzi. Ja was Żydów przed swoimi ziomkami broniłem i będę dalej bronił, bo mimo wszystko cię lubię. Love Sama ty nie jesteś wstanie kształtować mego światopoglądu o Żydach, nie chcę żeby powtórzyła się sytuacja jak z Jedwabnego, gdzie dziad SIMON300195 zapędza twojego dziada do stodoły po to żeby Goj Niemiec mógł pod nim ogień podłożyć..[/quote]

[cenzura] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem ty [cenzura] jesteś jebany ty [cenzura] jestes nienormalny ty [cenzura] jesteś babą bo piszesz jak zestrana baba ty gadasz jak baba mam ciebie dość
Jasiu mówiono mi od młodości że wszystkie Jasie są głupie zestrane itd.itp

ZAPOWIADAM CI ŻE KAŻDY TWÓJ KROK BĘDĘ KRYTYKOWAŁ ŻEBYŚ U MNIE ŁASKI NIE PROSIŁ
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 14:45   

SIMON300195 napisał/a:

Obraziłeś mojego tatę Smile. I cenzura obowiązuje - sam upominasz, a sam robisz.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chippy, proszę, odpuść sobie pisanie w tym durnym wątku.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chippy napisał/a:
SIMON300195 napisał/a:

Obraziłeś mojego tatę Smile. I cenzura obowiązuje - sam upominasz, a sam robisz.

Nie wiedzialem przepraszam ale tak mówiono mi w młodości ale to bardzo pasuje do naszego gnoja forumowicza Jasia
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 16:14   

Słupek napisał/a:
Chippy, proszę, odpuść sobie pisanie w tym durnym wątku.

Oczywiście nie piszę w nim - ale ta uwaga jest bardzo ważna i raczej się nie tyczy głównego, głupiego wątku.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SIMON300195 napisał/a:

[ Very Happy ] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem ty [ Embarassed ] jesteś jebany ty [ Love ] jestes nienormalny ty [ Love ] jesteś babą bo piszesz jak zestrana baba ty gadasz jak baba mam ciebie dość Kwiat
Jasiu mówiono mi od młodości że wszystkie Jasie są głupie zesrane itd.itp

No widzisz SIMON300195 Gdybyś miał tatusia Jasia, nie cierpiał byś teraz z powodu bólu pitasia. Mad Tato Jaś nauczył by cię kultury, Idea żebyś nie pchał palców do czyjeś dziury i nie wkładał miedzy dziwi a futrynę Mr. Green i co masz teraz głupią minę. Love Przyszedłeś i włożyłeś palce w moje dziwi i zacząłeś puszczać wiatry, Embarassed gdyż chciałeś mnie wygonić, a od ludzi nie wolno stronić, a że ja przeciągów nie lubię w swoim klubie, więc co mogłem zrobić kolego, jak nie przymknąć dziwi do swego. Jasie może i są głupie, ale siedzą w domu na dupie i edukuje swe dzieci, Idea by nie rzucały komuś do klubła śmieci. Gdybyś miał tatusia Jasia, to byś uchronił pitasia A że miałeś tatę arystokratę, nie wiem, Zdziśa Rysia czy Gabrysia i syna nie edukował, by paluchów w futrynę nie chował, bo z bratem w knajpie piwo walcował i potem ciężko chorował, gdyż głowa go bolała i miał głupiego Jasia w głowie , ile wypił, nie powie, bo Jaś jak piszesz jest głupi i nic nie pamięta ta cholera przeklęta. Na twoim zdjęciu nie wiem, czy od pioruna, czy to od futryny robisz głupie miny i ci się włosy palą, Nie wiem, może ty jesteś jakimś dalekim krewnym lidera zespołu Ich Troje, aż ciebie się boje.

Ostatnio zmieniony przez Jaś dnia Sob 30 Maj, 2009 20:20, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jaś napisał/a:
SIMON300195 napisał/a:

[ Very Happy ] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem ty [ Embarassed ] jesteś jebany ty [ Love ] jestes nienormalny ty [ Love ] jesteś babą bo piszesz jak zestrana baba ty gadasz jak baba mam ciebie dość Kwiat
Jasiu mówiono mi od młodości że wszystkie Jasie są głupie zesrane itd.itp

No widzisz SIMON300195 Gdybyś miał tatusia Jasia, nie cierpiał byś teraz z powodu bólu pitasia. Mad Tato Jaś nauczył by cię kultury, Idea żebyś nie pchał palców do czyjeś dziury i nie wkładał miedzy dziwi a futrynę Mr. Green bo masz teraz głupią minę. Love Przyszedłeś i włożyłeś palce w moje dziwi i zacząłeś puszczać wiatry, Embarassed gdyż chciałeś mnie wygonić, a od ludzi nie wolno stronić, a że ja przeciągów nie lubię w swoim klubie, więc co mogłem zrobić kolego, jak nie przymknąć dziwi do swego. Jasie może i są głupie, ale siedzą w domu na dupie i edukuje swe dzieci, Idea by nie rzucały komuś do klubu śmieci. Gdybyś miał tatusia Jasia, to byś uchronił pitasia A że miałeś tatę arystokratę, nie wiem, Zdziśa Rysia czy Gabrysia i syna nie edukował, by paluchów w futrynę nie chował, bo z bratem w knajpie piwo walcował i potem ciężko chorował, gdyż głowa go bolała i miał głupiego Jasia w głowie , ile wypił, nie powie, bo Jaś jak piszesz jest głupi i nic nie pamięta ta cholera przeklęta. Na twoim zdjęciu nie wiem, czy od pioruna, czy to od futryny robisz głupie miny i ci się włosy palą, Nie wiem, może ty jesteś jakimś dalekim krewnym lidera zespołu Ich Troje, aż ciebie się boje.

Napisałeś ten tekst tak jakby ciebie tyczył (Nie obrażaj Chippy'iego bo ty napisałeś że jego ojciec jest gorszy)
PIERWSZY KROK KRYRTYKI:
Znalazłem wierszyk który ciebie dotyczy(Chippy nie obraż sie ale takie kroki muszę podejmować żeby spieprzył się z tego forum....):
Jaś zapomniał się dziś w szkole
i używał brzydkich słówek,
tak przy pani, przy zespole
użył słowa... tyś "półgłówek"

Potem jeszcze jedno wpadło
mimochodem, w nerwach przecież
"głupek" wyszło mu przez gardło,
no i było jakieś trzecie...

Przyszła mama na wezwanie
słucha co się z Jasiem stało,
myśli: chyba spuszczę lanie,
bo co zrobić z "głupią pałą"...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Maj, 2009 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SIMON300195 Dać ci grzechotkę, a może zjadł byś banana, pomyśl do rana. Ja mam tatę Jana i nie zrobisz ze mnie barana, gdyż to by była rzecz nie słychana. Niech nie krwawi twe serce, bo jestem w rozterce jak piszesz na czerwono, czy nie nawali ci ono.
SIMON300195 napisał/a:

[cenzura] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem
Do Tremere. Jak widzisz z powyższego cytatu mego najlepszego kolegi, on nie przyznaje się że jest Gojem. Ja jestem Gojem, no fakt, z punktu widzenia Żyda jestem Gojem, gdyż wieprzowinę jajem. A skoro SIMON300195 nie jest Gojem to musi być Żydem., czerwonym skrybą cudzych wierszy, on do tego jest pierwszy.
Powrót do góry
Strona 9 z 9 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi