| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
seks oralny
Autor Wiadomość
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Jestem prostakiem bo pojęcie seks oralny nie skojarzyło mi się z lizaniem odbytu?

Nie, nie dlatego. Chodzi o to, że nie myślisz wszechstronnie.
I nie rozumiem dlaczego akurat lizanie odbytu??
To chyba najbardziej perwersyjne okreslenie jakie tylko mogłes z tego wyciągnąc.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Perwersyjne to by było "dawanie buzi w czekoladowe oczko" lub coś w tym stylu, gdybym z wymyślania takich określeń czerpał jakąś satysfakcję seksualną, natomiast określenie "lizanie odbytu" jest przedstawieniem bez żadnych ceregieli w czym rzecz.

Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii, ale w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne.

Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii

Co Ty powiesz, w ogóle nie wiem po co to?? Czy ja twierdzę że sama to napisałam?? Tak, to jest z Wikipedii i wcale sie tego nie wypieram, a TO to tylko głupia zaczepka z Twojej strony.

Słupek napisał/a:
w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne.

To dlaczego napisałes wczesniej ze jak się nie znam to zebym sie nie wypowiadała?? Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym i zebym tak nie pisała ponieważ dla WAS pojęcie SEKS ORALNY nie jest WSZECHSTRONNE.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

karooolinaaa napisał/a:
Mam do was pytanie. Czy podczas seksu oralnego istnieje mozliwosc zajscia w ciaze??
Co oznacza jesli po tym juz 3 dzien mam silny bol brzucha na dole???

tak, a jeżeli facet robi ci minetkę, to on zachodzi w ciążę. ból brzucha oznacza oczywiście ciążę

LOOOOOOOOOOL
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:
Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym

Dobra, dobra, a fajnie było jak poznawałaś rzeczy niedostępne zwykłym śmiertelnikom (rimming)?

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 15:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niektórzy się wypowiadają, a pojęć nie znają ; p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi pozamiatała, umarłem : )

Memi 1 : 0 Reszta Świata : D
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Memi pozamiatała, umarłem : )

Memi 1 : 0 Reszta Świata : D

Odpowiednie myślenie Shaunri :);]
Powrót do góry
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 30 Sty, 2007 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze dziewczyno ile ty masz lat ??!! 16 ??!! Ty jesteś jeszcze dziecko... już trochę bardziej dekolt możesz pokazać i tyle...
Jednak jeśli masz na takie rzeczy chcice Smile bądź chłopak nie daje wyboru bąź naprawde go kochasz to odpowiadam : zajść w ciąże nie zajdziesz !! Jedynie jak możesz wpaść to wpaść w nałóg Smile częstej "zabawy". Koniec Wink

joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 30 Sty, 2007 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

laniade napisał/a:
Po pierwsze dziewczyno ile ty masz lat ??!! 16 ??!! Ty jesteś jeszcze dziecko... już trochę bardziej dekolt możesz pokazać i tyle...

ciekawe ile Ty masz, że tak mówisz?? Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 30 Sty, 2007 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
laniade napisał/a:

ciekawe ile Ty masz, że tak mówisz?? Wink

Więcej Smile a nawet gdyby to wiek 16,17 to jeszcze są dzieci zresztą jak będziesz w moim wieku i żyła w towarzyswie osób starszych sama się przekonasz Smile

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Lut, 2007 20:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Shaunri napisał/a:
joasia - A co ma seks oralny do spuszczania się na krocze : )?

NIC Wink ale podczas seksu oralnego takie cos moze sie zdarzyc i wtedy jest mozliwosc zajscia w ciaze, co prawda znikoma ale jest.

podczas oralu?
no sorry, jak ktoś ma twarz w miejscu [cenzura] to może i jest możliwość spuszczenia się na krocze, ja jestem tak dziwnie zbudowana że twarz mam na głowie a wszystko inne na swoim miejscu.

lecośtam nade mną myśli że jak ma 21 lat i studiuje z nosem w ksiązkach to seks ją mija szerokim łukiem.
A JA SZUKAM SPONSORA.
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 13 Lut, 2007 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - niektore laski podczas wytrysku kieruja penisa chlopaka w strone swojego brzucha, a wtedy do krocza juz niedaleka droga Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 13 Lut, 2007 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, i plemniki dostaną nóżek, i pójdą na spacer niżej.. lol
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Lut, 2007 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Tremere - niektore laski podczas wytrysku kieruja penisa chlopaka w strone swojego brzucha, a wtedy do krocza juz niedaleka droga Wink

min. ty?
żeby zajść w ciążę nie wystarczy skierowac penisa w STRONE krocza, boze, to musi wejsc na glebokosc 2cm z tego co sie nie myle.
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu