Jestem prostakiem bo pojęcie seks oralny nie skojarzyło mi się z lizaniem odbytu?
Nie, nie dlatego. Chodzi o to, że nie myślisz wszechstronnie.
I nie rozumiem dlaczego akurat lizanie odbytu??
To chyba najbardziej perwersyjne okreslenie jakie tylko mogłes z tego wyciągnąc.
Perwersyjne to by było "dawanie buzi w czekoladowe oczko" lub coś w tym stylu, gdybym z wymyślania takich określeń czerpał jakąś satysfakcję seksualną, natomiast określenie "lizanie odbytu" jest przedstawieniem bez żadnych ceregieli w czym rzecz.
Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii, ale w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii
Co Ty powiesz, w ogóle nie wiem po co to?? Czy ja twierdzę że sama to napisałam?? Tak, to jest z Wikipedii i wcale sie tego nie wypieram, a TO to tylko głupia zaczepka z Twojej strony.
Słupek napisał/a:
w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne.
To dlaczego napisałes wczesniej ze jak się nie znam to zebym sie nie wypowiadała?? Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym i zebym tak nie pisała ponieważ dla WAS pojęcie SEKS ORALNY nie jest WSZECHSTRONNE.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 19:22
karooolinaaa napisał/a:
Mam do was pytanie. Czy podczas seksu oralnego istnieje mozliwosc zajscia w ciaze??
Co oznacza jesli po tym juz 3 dzien mam silny bol brzucha na dole???
tak, a jeżeli facet robi ci minetkę, to on zachodzi w ciążę. ból brzucha oznacza oczywiście ciążę
Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym
Dobra, dobra, a fajnie było jak poznawałaś rzeczy niedostępne zwykłym śmiertelnikom (rimming)?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Po pierwsze dziewczyno ile ty masz lat ??!! 16 ??!! Ty jesteś jeszcze dziecko... już trochę bardziej dekolt możesz pokazać i tyle...
Jednak jeśli masz na takie rzeczy chcice bądź chłopak nie daje wyboru bąź naprawde go kochasz to odpowiadam : zajść w ciąże nie zajdziesz !! Jedynie jak możesz wpaść to wpaść w nałóg częstej "zabawy". Koniec
joasia - A co ma seks oralny do spuszczania się na krocze : )?
NIC ale podczas seksu oralnego takie cos moze sie zdarzyc i wtedy jest mozliwosc zajscia w ciaze, co prawda znikoma ale jest.
podczas oralu?
no sorry, jak ktoś ma twarz w miejscu [cenzura] to może i jest możliwość spuszczenia się na krocze, ja jestem tak dziwnie zbudowana że twarz mam na głowie a wszystko inne na swoim miejscu.
lecośtam nade mną myśli że jak ma 21 lat i studiuje z nosem w ksiązkach to seks ją mija szerokim łukiem.
A JA SZUKAM SPONSORA.