Czy stosując gumke ze środkiem znieczulającym należy trochę odczekać po nałożeniu jej aż srode zacznie działać?
to chyba powinno być na instrukcji ;p
zen_ek26 napisał/a:
Jakie wg was prezerwatywy mają najsilniejsze działanie znieczulające (które najbardziej wydłużają stosunek)?
to forum "dla dzieci". z takimi sprawami to na fora seksuologiczne
Skoro to forum dla dzieci to po kiego grzyba tu dział ''sex''??
Może ja jakaś niemądra jestem, ale jeżeli ludzie widzą na forum coś takiego to wiąże sie z tym że będą pytać... coś w tym dziwnego??
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 14:51
xpsychox napisał/a:
Skoro to forum dla dzieci to po kiego grzyba tu dział ''sex''??
Może ja jakaś niemądra jestem, ale jeżeli ludzie widzą na forum coś takiego to wiąże sie z tym że będą pytać... coś w tym dziwnego??
Bo 12-15 latki wiedza, że jest coś takiego jak sex i maja pytania z nim związane. Nie mówie, że nie mozna zadawać pytań dotyczących seksu, ale sama nazwa (dziecionline) wskazuje, że jest to forum dla dzieci i normalna osoba powinna się domyślić, że nie będą one miały zbyt dużego pojęcia o prezerwatywach przedłużających stosunek.
A normalna dorosła osoba mająca problemy z przedwczesnym wytryskiem powinna szukac pomocy na forach seksuologicznych, medycznych itp. albo np. w przypadku problemów kobiecych na forach ginekologicznych no nie?
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer