wydaje mi sie ze sa rozne rodzaje pieprzykow te grozne lub te zupelnie normalne, to jaki rodzaj i czy jest grozny ma osoba to jedynie dermatolog moze sprawdzic.
pieprzyki ma sie podobno w takiej ilosci jak maja rodzice. ja tez mam mnostwo pieprzykow bo moja mama i tata tez tak maja.nawet mam na twarzy. i pieprzykow napewno sie nie ma od slonca. a jesli ci bardzo przeszkadzaja to mozesz isc chyba do dermatologa (ale nie jestem pewna) i on zrobi ci badania. moze ci tez usunac chirurgicznie czy jakos tak i zostanie ci tylko mala kropeczka po pieprzyku
Post poprawiony. Monik
Nie masz racji bo niektórzy mają pieprzyki po przebywaniu na słońcu...
moja mama zadrapała i musiała mieć operację.Jednak najbardziej niebezpieczne są na pupie głowie szyi i piersiach.Ja miałam na glowie...i zachaczyłam opaską.Odpadł.I nic.Nawet krew nie leciała.Chociaż u innych osób może boleć więc sama nic nie rób.
_________________ I do not search luck among evil because I know that there I will not find it
Los sueños están en mi corazón primero De este modo, no perderé su porque combato para ello demasiado mucho
;-)