Takie problemy zdarzaja sie z 40 letnimi chlopami. Wiec nie bredz dziweczyno
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 16:56
co za kretyn... to jest tak żenadne, że aż śmieszne. I Ty dziewczyno masz jeszcze wątpiwości? Ktoś, komu chociaż troszkę na Tobie zalezy (bo nie ma tu co mówić o jakiejkolwiek formie miłości) nie wymagałby byś zostawiła przyjaciół. Facet ma mieć do Ciebie szacunek i zaufanie. Jak nie ma- niech spieprza, ot co.
Co do chorobliwej zazdrości- czy tego przypadkiem się jakoś nie leczy? hm...
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Tu chyba nie chodzi o tolerowanie znajomych a o posiadanie monopolu na te biedaczke, chlop chce miec wylacznosc i tyle
Je bent zo
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 18:58
Mi sie jakoś tak zdarzyło, ze mój chłopak strasznie nienawidził moich przyjaciół i też kazał mi wybierać, ale wyszło tak, że nie musiałam nikogo wybierać.
wg mnie z zazdrości nie idzie sie wyleczyć, ona jest i już, będzie wracała zawsze
Każdy czasami jest zazdrosny o coś, ale ten chłopak, to na serio ma świra, żeby wybierać pomiędzy nim a przyjaciólmi, to jest chore, sory ale tego zostawić tak nie możesz, na Twoim miejscu, rzuciłabym go.
Jeśli chodzi o zazdrość o innych chłopców to jest to normalne, każdy chłopak taki jest, z tego go nie wyleczysz, ale po kilku latach to oni będą się ogladać za innymi dziewczynami, i chociaż większość kobiet tego nie robi, to ty masz prawo do oglądania się za chłopakami, nawet jeśli tego nie robiłaś
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Każdy czasami jest zazdrosny o coś, ale ten chłopak, to na serio ma świra, żeby wybierać pomiędzy nim a przyjaciólmi, to jest chore, sory ale tego zostawić tak nie możesz, na Twoim miejscu, rzuciłabym go.
To wcale nie jest chore, to sie zdarza czesciej niz myslisz
Je bent zo