| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Zakochana :(
Autor Wiadomość
katien205 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2008 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziękuje wszystkim za pomoc. Jestem wdzięczna Wink
Pozdro ! ;*
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
11549395
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2008 23:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kimex napisał/a:
Dwunastolatek który jadł tylko jeden typ cukierków i tylko do jednego miał dostęp zawsze powie że te cukierki są najlepsze - bo przecież nie miał innych do spróbowania więc Jest tylko jedno miejsce dla jego cukierka : miejsce pierwsze

Idąc tym tokiem myślenia, przeciętny dwunastolatek widzi tyko jedną osobę płci przeciwnej, więc nie ma wyboru i nie może mieć swojego ideału. Aha, rozumiem.

katien205 napisał/a:
Zerwałam z nim. Nie mówił, że mnie kocha i zaczął się dziwnie zachowywać przy mnie. Okazało się, że ma dziewczyne ;(( Dziękuje Wam za pomoc. Chciałam z nim porozmawiać, a zobaczyłam jak jakąś dziewczyne trzyma na kolanach i całuje. I poszłam do domu. Nie miałam ochoty tgeo oglądać ;((

Nie załamuj się Wink Nie jest tego wart Wink

Numer Gadu-Gadu
4961269
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

katien205 napisał/a:
Zerwałam z nim. Nie mówił, że mnie kocha i zaczął się dziwnie zachowywać przy mnie. Okazało się, że ma dziewczyne ;(( Dziękuje Wam za pomoc. Chciałam z nim porozmawiać, a zobaczyłam jak jakąś dziewczyne trzyma na kolanach i całuje. I poszłam do domu. Nie miałam ochoty tgeo oglądać ;((

Pozdrawiam :*

Już na samym początku, gdy nie przeczytałam Twojego drugiego postu, domyśliłam się że może chodzić o dziewczyne. Wiem jak to wygląda, ponieważ sama byłam w podobnej sytuacji i musiałam zrobić to samo co ty Rolling Eyes Oczywiście, nastoletni chłopcy myślą tylko o tym by mieć jakąś laske, ładną i najlepiej ją przelecieć, przepraszam za wyrażenie Embarassed Niestety to mnie strasznie wkurza, bo nie łatwo jest znaleźć chłopaka, który nie jest taki ja inni. A tak w ogóle to powinnaś się zająć nauką a nie chłopcami hehehe Very Happy Mr. Green Laughing

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nastoletni chłopcy myślą tylko o tym by mieć jakąś laske, ładną i najlepiej ją przelecieć

Nie tylko nastoletni i nie tylko chłopcy ; )

Niestety chłopcy są bardzo atawistycznymi zwierzątkami i w kobiecie widzą głównie ciało, a potem gdzieś cechy charakteru : )
Powrót do góry
katien205 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2008 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spoko. Wiem o tym. Bo mam 8 kuzynów i wiem czego chcą chłopac w różnym wieku.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11549395
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 10 Wrz, 2008 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri, przecież ja wiem że nie tylko chłopcy myślą o seksie ( i znowu sorka za wyraz, nie lubie go używać), dziewczyny chyba właśnie dlatego ciągle zachodzą w ciąże w młodym wieku, nie mówie już o zabezpieczeniu Smile.......

Przepraszam Cię Katien, że gadamy nie na temat, ale musiałam to powiedzieć Very Happy
A ten Twoj Ex, uwierz mi, nie raz dostanie kopa od życia za to jaki jest Wink

Pozdrawiam, i pamiętaj: NIE MARTW SIĘ!!!! Very Happy

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2008 12:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Magwill, chyba chodziło mu o to, że po prostu faceci tak mają.. w sumie w każdym wieku. A ciąża, nie świadczy o popędzie, przecież istnieje coś takiego jak bezpieczny seks? W przypadku nastolatek, to raczej nie ochota, a głupota.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu