| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Szybsze dojrzewanie
Autor Wiadomość
pepe97 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 21 Cze, 2009 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć Jakubo. ja mam tak samo: pod pachami mam długie włosy(ok. 4cm) w kroczu też. jak kiedyś jeden chłopak zobaczył przypadkiem moje włosy pod pachami to zaczął się ze mnie śmiać. Mutacji jeszcze nie mam. W ciągu pół roku przytyłem 8 kg, mam rozstępy na nogach. Również wydaje mi się że dojrzewam najszybciej z klasy.
Mój penis ma tylko 7cm. za 2 miesiące będę miał 12 lat.

Pozdro:)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 21 Cze, 2009 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, wiele razy to pisałem, że każdy ma inny rytm dojrzewania. I zróbcie przesłanie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Maziak Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 21 Cze, 2009 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem wam tyle, faktycznie włosy pod pachami nie są za fajne, ale lepsze to niż nie mieć żadnych włosów w wieku 14-15 lat. Ja mam lat 13 i dojrzewam najwolniej i nie jest to przyjemne, to że dojrzewacie szybciej, znaczy że natura was obdarzyła swego rodzaju możliwościami. Nie przejmujcie się opinią innych, wiem że to nie proste, bo sama się przejmuję, ale postarajcie się cieszyć z tego że dojrzewacie. Lepiej szybciej niż wolniej, uwierzcie mi, wiem coś o tym.

"So if you love me let me go"
Powrót do góry
eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 22 Cze, 2009 11:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też dojrzewam, i nie rozumiem, jak można się z tego nie cieszyć : ). Z jakiego powodu się przejmować? Robimy się dorośli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Cze, 2009 12:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maziak napisał/a:
Powiem wam tyle, faktycznie włosy pod pachami nie są za fajne, ale lepsze to niż nie mieć żadnych włosów w wieku 14-15 lat. Ja mam lat 13 i dojrzewam najwolniej i nie jest to przyjemne, to że dojrzewacie szybciej, znaczy że natura was obdarzyła swego rodzaju możliwościami. Nie przejmujcie się opinią innych, wiem że to nie proste, bo sama się przejmuję, ale postarajcie się cieszyć z tego że dojrzewacie. Lepiej szybciej niż wolniej, uwierzcie mi, wiem coś o tym.

wlosy sie po prostu goli
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 23 Cze, 2009 17:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale chłopakom nie wypada golić (bynajmniej oni tak sądza, chociaż ja trochę inaczej)

Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Cze, 2009 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wypada chodzic zapoconym i zarosnietym, jezeli golenie jest takie niemeskie to wystarczy przyciac. ale jezeli ktos lubi oblesne kudly to jego sprawa, niech sie nie dziwi ze obrzydza innych ktorzy to musza ogladac np. na plazy =)
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Cze, 2009 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - Co jednych obrzydza, innych kręci, zrozum wreszcie że Twój zasmarkany gust nie jest gustem wszystkich ludzi.
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Cze, 2009 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak yeti, kazda kobiete poza mna podnieca splywajacy z wlosow pod pachami pot, mmm
aha a na moj zasmarkany gust zdaje sie ponad 20 klientow/firm wiec buzka, moze to nie z moim gustem jest cos nie tak? :)
Powrót do góry
Pomoc Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 24 Cze, 2009 14:44   Chętnie pomogę Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli macie jakieś pytania lub problemy związane z okresem dojrzewania, to piszcie śmiało, moje GG 11864765. Odpowiem i pomogę, pozdrawiam! Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11864765
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Cze, 2009 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - Mój gust zostaw w spokoju, szczególnie że nie dotyczy On mężczyzn. Gdyby Twój gust = gust społeczeństwa, to naprawdę moje geny zostałyby wyeliminowane, bo uosabiam chyba wszystko co Ci się w mężczyznach nie podoba.
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Cze, 2009 00:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kto wie czy nie czeka cie to w niedalekiej przyszlosci!
mowimy w tym momencie tylko o pachach, chyba ze twoim zdaniem na atrakcyjnosc mezczyzny wplywa tylko to czy goli/nie goli pach. :p
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Cze, 2009 09:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi się wydaje że nie ma to większego znaczenia w przypadki gdy nosi koszulki z krotkim rękawem, ale jeżeli tak jak mój kumpel z klasy ma busz pod pachami i nosi bluzki na szerokich ramiączkach która eksponuje ten zarost no to jednak ma i tu wpływa na atrakcyjność. Facet nie musi golić pach, wystarczy że odpowiednio się ubierze.

Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Cze, 2009 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak ty ale ja bywam na plazy i zastanawiam sie jak odpowiednio mozna sie ubrac na plaze. nie interesuje mnie co kto ma na ciele dopoki nie musze tego ogladac.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Cze, 2009 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - O moje geny się nie bój, zadbam o nie sam.

Twoim zdaniem brak ogolonych pach eliminuje człowieka jako mężczyznę, więc to Ty masz tu paranoję, nie Ja Kochana.
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu