pepe97 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 18
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 13:53
Cześć Jakubo. ja mam tak samo: pod pachami mam długie włosy(ok. 4cm) w kroczu też. jak kiedyś jeden chłopak zobaczył przypadkiem moje włosy pod pachami to zaczął się ze mnie śmiać. Mutacji jeszcze nie mam. W ciągu pół roku przytyłem 8 kg, mam rozstępy na nogach. Również wydaje mi się że dojrzewam najszybciej z klasy.
Mój penis ma tylko 7cm. za 2 miesiące będę miał 12 lat.
Powiem wam tyle, faktycznie włosy pod pachami nie są za fajne, ale lepsze to niż nie mieć żadnych włosów w wieku 14-15 lat. Ja mam lat 13 i dojrzewam najwolniej i nie jest to przyjemne, to że dojrzewacie szybciej, znaczy że natura was obdarzyła swego rodzaju możliwościami. Nie przejmujcie się opinią innych, wiem że to nie proste, bo sama się przejmuję, ale postarajcie się cieszyć z tego że dojrzewacie. Lepiej szybciej niż wolniej, uwierzcie mi, wiem coś o tym.
_________________ "Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz."
Powiem wam tyle, faktycznie włosy pod pachami nie są za fajne, ale lepsze to niż nie mieć żadnych włosów w wieku 14-15 lat. Ja mam lat 13 i dojrzewam najwolniej i nie jest to przyjemne, to że dojrzewacie szybciej, znaczy że natura was obdarzyła swego rodzaju możliwościami. Nie przejmujcie się opinią innych, wiem że to nie proste, bo sama się przejmuję, ale postarajcie się cieszyć z tego że dojrzewacie. Lepiej szybciej niż wolniej, uwierzcie mi, wiem coś o tym.
nie wypada chodzic zapoconym i zarosnietym, jezeli golenie jest takie niemeskie to wystarczy przyciac. ale jezeli ktos lubi oblesne kudly to jego sprawa, niech sie nie dziwi ze obrzydza innych ktorzy to musza ogladac np. na plazy =)
tak yeti, kazda kobiete poza mna podnieca splywajacy z wlosow pod pachami pot, mmm
aha a na moj zasmarkany gust zdaje sie ponad 20 klientow/firm wiec buzka, moze to nie z moim gustem jest cos nie tak? :)
Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 21:28
Tremere - Mój gust zostaw w spokoju, szczególnie że nie dotyczy On mężczyzn. Gdyby Twój gust = gust społeczeństwa, to naprawdę moje geny zostałyby wyeliminowane, bo uosabiam chyba wszystko co Ci się w mężczyznach nie podoba.
kto wie czy nie czeka cie to w niedalekiej przyszlosci!
mowimy w tym momencie tylko o pachach, chyba ze twoim zdaniem na atrakcyjnosc mezczyzny wplywa tylko to czy goli/nie goli pach. :p
Mi się wydaje że nie ma to większego znaczenia w przypadki gdy nosi koszulki z krotkim rękawem, ale jeżeli tak jak mój kumpel z klasy ma busz pod pachami i nosi bluzki na szerokich ramiączkach która eksponuje ten zarost no to jednak ma i tu wpływa na atrakcyjność. Facet nie musi golić pach, wystarczy że odpowiednio się ubierze.
_________________ "Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz."
nie wiem jak ty ale ja bywam na plazy i zastanawiam sie jak odpowiednio mozna sie ubrac na plaze. nie interesuje mnie co kto ma na ciele dopoki nie musze tego ogladac.