za to ja mam problem :/ ważę 64 a mój wzrost to 170 cm :/ kiedys byłęm gruby naprawde ale tera juz nie przynajmniej tak mi sie wydaje ale nadal w szkole nie odejde od przezwisk ani żartów na temat tłuszczu ? no i przez to trudniej o dziewczyne ;(
akacja- to się zważ
ja chcem właśnie schudną , najbardziej chcem zgubić brzucho ,
a co gorsza mam czas do zakończenia roku szkolenego żebym schudła a nic nie robie w tym kiedunku
akacja- to się zważ
ja chcem właśnie schudną , najbardziej chcem zgubić brzucho ,
a co gorsza mam czas do zakończenia roku szkolenego żebym schudła a nic nie robie w tym kiedunku
Po twoich fotkach na epie,moge stwierdzic ze zadnej nadwagi nie masz,jestes normalna
W zyciu nie trza byc na grubym,ale i nie za chudym,wiec troche ciala miec nie zaszkodzi
Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009 13:14
Ta pogoń za chudością jest nienormalna, gdzie się nie rozejrzysz to same tyczki chodzą... <wzdycha> Panie, to naprawdę wygląda niesmacznie. Kobieta powinna mieć tu i ówdzie nieco więcej, tym się właśnie różnimy i tak powinno być.