Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 21:44
Simon, a teraz ty postaw się w sytuacji odwrotnej do Barbie. Wyobraź sobie, że wchodzi jakis facet z małą dziewczynka pod męski prysznic i każe Ci się zasłonić, jakbyś niby zareagował, hymm??
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Simon, a teraz ty postaw się w sytuacji odwrotnej do Barbie. Wyobraź sobie, że wchodzi jakis facet z małą dziewczynka pod męski prysznic i każe Ci się zasłonić, jakbyś niby zareagował, hymm??
normalnie bym tańczył przed nią
Ludziska zrozumcie że dziecko jest małe i zapomni o tym ale o tańcu nigdy nie zapomni
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 21:59
Słuchaj, to nie zmienia faktu, że facetka nie powinna zwracać nikomu uwagi.. A dziecko napewno byłoby jakieś inne gdyby musiało oglądac jakies twoje wygibasy
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Słuchaj, to nie zmienia faktu, że facetka nie powinna zwracać nikomu uwagi.. A dziecko napewno byłoby jakieś inne gdyby musiało oglądac jakies twoje wygibasy
Facetce chodziło o to że jak się wstydzisz to żebyś się zasłoniła bo mały wchodzi i tyle. Wg. mnie dobrze zrobiła, bo "ostrzegła", ale jednocześnie źle zrobiła wpuszczając go jak wnuczkę.
_________________ Cytat roku :
Cytat:
Asiu skończyła się era podpasków i tamponów??? Wsadzają do pochwy komputery????
Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 22:35
Lampka, źle zrozumiałeś, ta baba powiedziała do Barbie żeby się zasłonila bo jej syn patrzy - tu w ogóle nie chodzi o troske o Barbie tylko o swojego wnuczka, z ktorym nie chce się jej fatygować, żeby poszukac lepszego rozwiązania problemu.