ja cie nie bede zmuszac, ale jezeli sytuacja cie zmusi to bedziesz zaskoczony jak stereotypowe jest stwierdzenie ze kobiety to slaba plec. kocham mine facetow z ktorymi mialam solowki i kiedy juz maja lzy w oczach i wycieraja krew z nosa to jest taka satysfakcja.
no ale juz sie nie bije, ahhh milo powspominac mlodziencze lata.
Wow ;D Tremere, nie spodziewałabym się ;D . Ale rzeczywiście, nawet jak jest założenie, iż dziewczyn się nie bije, to w końcu jakas sytuacja zmusi Cię do tego Chippy ;P
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Wow ;D Tremere, nie spodziewałabym się ;D . Ale rzeczywiście, nawet jak jest założenie, iż dziewczyn się nie bije, to w końcu jakas sytuacja zmusi Cię do tego Chippy ;P
Mnie nic nie zmusi, chyba, że siostra.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 10:33
hehe,hehe,hehehehehehehehehe. Czy ja tu przypadkiem nie widzę pana P.W??
Tremere - To takie typowe dla kobiet Twojego rodzaju. Naprawdę ogromna większość mężczyzn zabiła by Cię i nawet nie wiedziała kiedy. Wykorzystywanie przewagi tego że istnieje wśród większości facetów hamulec do bicia kobiet jest nieco nie fair.
Lily - Normalnego mężczyzny nic nie jest w stanie zmusić do uderzenia kobiety.
Bardzo dziwne macie podejście drogie Panny, mam nadzieję że należycie do mniejszości.
ja cie nie bede zmuszac, ale jezeli sytuacja cie zmusi to bedziesz zaskoczony jak stereotypowe jest stwierdzenie ze kobiety to slaba plec. kocham mine facetow z ktorymi mialam solowki i kiedy juz maja lzy w oczach i wycieraja krew z nosa to jest taka satysfakcja.
no ale juz sie nie bije, ahhh milo powspominac mlodziencze lata.
Tremere jak masz na imię ??? Malwina??? Bo od dłuższego czasu strasznie masz identyczny akcent jak z mojej szkoły taka jedna dziewczyna Może to ty
Co do bicia to ja nie biję dziewczyn tylko dziewczyny mnie biją
Akcent? Tremere, wypuszczasz jakieś podcasty czy co?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Simon, ja rozumiem, że chcesz dostać kolejną gwiazdkę i takie tam, ale zwolnij troszkę. Ja tu jestem dla relaksu, a nie dla takich dennych postów.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Tremere - To takie typowe dla kobiet Twojego rodzaju. Naprawdę ogromna większość mężczyzn zabiła by Cię i nawet nie wiedziała kiedy. Wykorzystywanie przewagi tego że istnieje wśród większości facetów hamulec do bicia kobiet jest nieco nie fair.
Lily - Normalnego mężczyzny nic nie jest w stanie zmusić do uderzenia kobiety.
Bardzo dziwne macie podejście drogie Panny, mam nadzieję że należycie do mniejszości.
shaunri, przestan zamykac mnie w stereotypie slabej dziewki ktora wykorzystuje to ze facet mi nie odda, ponad 13 lat trenowalam judo i shotokan wiec naprawde niczego nie musze wykorzystywac. po ryju dostalam NIE RAZ, krwia tez sie zalewalam. jezeli myslisz ze facet nie odda to masz racje, ale dwoch albo trzech facetow bedzie probowalo.
1) Judo? Shotokan? No tak, racja, w takim razie Himen z Ciebie : )
2) Poszukaj sobie gdzieś budowę anatomiczną szczęki kobiety. Porównaj z budową szczęki mężczyzny. Porównaj przeciętną masę mięśniową mężczyzny i kobiety. Wyciągnij wnioski. Żebyś się nie przemęczyła to wyciągnę Je za Ciebie - gdyby facet chciał Ci zrobić krzywdę, to większość z nich w pojedynkę by dała radę (O dwóch, czy trzech nie wspominając, to chyba jakiś żart miał być...?), a Tobie by łatali śrubami szczękę.
wiem doskonale ze dalabym sobie rade z roslym chlopem bez wiekszych problemow, czy mialabym miec pozniej blache w twarzy czy nie to i tak bym wygrala. juz kilka razy mialam przyjemnosc z bardzo skrajnymi nacjonalistami i pewnie gdyby nie to, uwierzylabym w to co mowisz.
faceci nigdy nie zaakceptuja tego ze kobieta moglaby rozlozyc mezczyzne.