| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Yyyy:D
Autor Wiadomość
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pią 13 Mar, 2009 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O boshe mądrzy łatwo się domyślaja

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
joasia90 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pią 13 Mar, 2009 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

@siex napisał/a:
O boshe mądrzy łatwo się domyślaja

Mądrzy ludzie piszą normalnie ; )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 13 Mar, 2009 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jej.. Joasia nie strasz mnie ;P a własnie kierowałam się względem genów, ale teraz już nie wiem ;(
Dla mnie to naprawdę problem, że tylko tyle ważę przy 165 cm, xd Raz lekarz posądzil moich rodziców o to, że mi jeść nie dają xp Ja sie lałam na fotelu, ale mama była lekko zmieszana..

Twilight ;*
Powrót do góry
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 13 Mar, 2009 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam koleżankę, która ma figurę za mamą. Są baaardzo szczupłe, a jej mama wciąż jest taka po urodzeniu trójki dzieci.
Powrót do góry
joasia90 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pią 13 Mar, 2009 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja waże mało, ale nabrałam ciałka na udach, biodrach i piersiach więc nie jest powiedziane, że laski które mało ważą późno lub wcale nie będą miesiączkowały i zawsze będą miały wystające żebra ; p

Tak naprawde geny dziedziczymy po obu rodzicach, więc nie koniecznie dziewczyna zaczyna miesiączkowac w tym wieku co jej mama. Piersi duzych też nie musi mieć żeby dostać okres..... Macie 14 lat więc narazie nie ma się co martwić. Ja właśnie w tym wieku zaczełam miesiączkować. Moja mama dostała w wieku 17, co prawda późno, ale potem nie miała problemów hormonalnych, w ciaże zaszła od razu, więc czasami tak bywa.... i też chuda była ; )
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 13 Mar, 2009 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeju jej xd
Ale wiecie. Jednak jak widzę czasem jakieś anorektyczki, to w ogóle nie jestem do nich podobna ;p Nie wystają mi kości ( no może oprócz kilku żeber ;P ) no i w sumie jestem troszki wysportowana. Na brzuszku rysuje się delikatny kaloryferek ;P No i mięśnie ramion.. Więc może nie jest tak tragicznie i nie będzie tak źle potem xd

Twilight ;*
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Mar, 2009 09:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczęta - jeśli chodzi o wagę, to nie ma się co nią aż tak bardzo kierować. Jedne będą wyglądać jak szkielet przy wadze 45-50 kg, a inne przy 35-40.
Powrót do góry
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 14 Mar, 2009 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znam jedną nauczycielkę ma dwójkę dzieci a jest bardzo chuda i ma 185 wzrostu tak jak mój tata

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu