Wiem nie jestem dziewczyną to nie wiem jak to jest, ale gdybym był to odwiedziłbym najbliższy sklep i sprawę załatwił
_________________ First gain the victory and then make the best use of it you can
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sie, 2009 20:01
Ta, to samo z prezerwatywami. Wszyscy ci którzy o tym jeszcze nie myślą piszą "a tak se pójdę i kupię", a później to się boją nawet kupić w mieście oddalonym o 50km , bo tam jakaś ciotka może być czy coś w tym stylu.
Jej ale przeciez wkladki to nic takiego po prostu idz i kup! A jak nie chcesz isc sama ich kupic to sie przyzwyczaj ze do czasu jak dostaniesz okres to ich nie bedziesz miec, chyba ze Twoja mama zmieni zdanie i je kupi...
Ta, to samo z prezerwatywami. Wszyscy ci którzy o tym jeszcze nie myślą piszą "a tak se pójdę i kupię", a później to się boją nawet kupić w mieście oddalonym o 50km , bo tam jakaś ciotka może być czy coś w tym stylu.
Święte słowa Chippy, święte słowa.
Do autorki
idz do apteki,sex shopu, co tam blizej masz, kup sobie te wkładki i daj nam spokój
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wszystko praktycznie nawet seksowną bielizne (widziałem film kiedy kobieta miała nałożoną na siebie seksowną bielizne i sie garbiła to wzdłuż pleców jej sie rozpruło....;>)
Całe szczęście, że to nieprawda. Już sobie zacząłem wyobrażać świat w którym po wiertarkę chodzi się do warzywniaka, a po mandarynki do księgarni. Degrengolada i dekadentyzm!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer