Wysłany: Sro 12 Sie, 2009 14:22
Matko, przestańmy szerzyć tą herezję że włosy odrastają grubsze i mocniejsze po zgoleniu - to bujda na resorach. Mają po prostu płaskie końce, dzięki czemu nieco lepiej je widać i tyle.
Do jakiej szkoły chodzisz??? zaraz im odam moimi włosami
NIe martw sie U mnie w szkole w klasie 3 gim gdzieś 40 osób (na 100) nie ma owłosienia na nogach U ciebie też się pojawi owłosienie a skoro masz małe to gdzieś za 4-5 miech będziesz miał więcej niż teraz:)
tylko mówie że nie będziesz wyglądał jak małpa (goryl) tylko lepiej i zrób fote teraz i za 4-5 miecha znów zrób i zobaczysz postaraj żeby była wyryta data na zdjęciu i wrzuć tutaj
Ja tez tam nie lubie owlosionych facetow xD No ale skoro wlosy na nogach to jest oznaka bycia "prawdziwym facetem" to ja sie zastanawiam co robili faceci 15 lat temu jak dojrzewali wolniej, zaloze sie ze odrywali sobie palec i to dla nich bylo oznaka tego ze sa prawdziwymi facetami ^^
Gdybym ja byla facetem to bym sie cieszyla ze nie mam owlosionych nog:D