Ja jeszcze nie gralem troszki kijowo dla innych co englischa nie znaja ale mi to na szczescie nie grozi kolejny dowod na to zeby uczyc sie jezykow obcych bo sa bardzo przydatne :wink: :-D
Wogule jest zadużo masakr na tibi szlem do carlin w wyzej wymienionym celu i podrodze z 7 ciał widziałem po wyjściu z ab a przed swiatynią w carllin www zanim doszlem do niej gonilo mnie z 2 kolesiów ale przeczekałem a w drodze powrotnej jak wyżej
patrz jak tera goni cie pk nawet przez miasto to nikt ci nie pomoze (moze kumpel) a kiedys jak bylo widac ze ktos kogos bil to odrazu wszyscy pomagali nawet jezeli go nie znali
No tak to juz jest chlopaki ludzie sa pazerni i chamscy oczywiscie nie wszyscy a tak po drugie rd kiedy mamy malo zeczy jest okres ochronny napoczatku nie moze nas nikt zatakowac ani okrasc i to mi sie podoba w tej grze rowniez musze napisac ze dluzsza nieobecnos nie rozgrywanie tur usuwa nasz krulestwo automatycznie ale to nie trzeba tam zagladac przez jakies dwa tygodnie moze i wiecej nie pamietam juz ja wyjechalem na wakacje i jak wrucilem moje krulestwo przepadlo i niechce juz wracac do tej gry budowac wszystkiego od nowa itd.
pk to sa [cenzura] kture kiedys baly sie wchozic do miasta bo ludzie ich scigali a dzis jak pk kogos goni to czesto nawet nikt sie nie zuci zeby go obronic tylko przechodzi jagby nic sie nie dzialo i dlatego juz nie gram w tibie bo zeszla na psy
no jestem mile zaskoczony tym co sie w tej chwili dzieje jaka solidarnośc na ab nono jestem w de i patrze ze jakis kolo krzyczy ze zabije drugiego pytam sie pk a ten mówi że ten kolo zabił jego koleżanka więdz muwie ze mu nakopie do [cenzura] (chociaż mam 8lev ) zachwile zlecialo sie z 6 kolesiów i go zaczeli straszyc ze go zabijemy ... cdn