| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
jak powiedzieć o tym mamie?
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 16 Gru, 2003 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesz, gdy ja spotkałam się z jednym z moich najlepszych teraz kolegów (spotkałam go w necie) to nie mówiłam rodzicom gdzie idę, tylko że ide na dwór, i poszłam z koleżanką bo samej lepiej nie iśc na pierwsze spotkanie. Ni było fajnie, a jak potem mi sms-y na komóre mojego ojca wysyłam to sie wstydziłam Razz

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2003 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli chcesz powiedziec w koncu swojej mamie ze z kims chodzisz czy chcesz by nie uwazala ze sie nie interesujesz chlopcami narazie o ile dobrze to zrozumialem.
Mowie ci nie szukaj zadnego chlopaka na sile bo mozliwe ze skonczysz w zlym towarzystwie z jakims mulem pasiastym bez karku ( oczywiscie nei sadze ze na takich lecisz bez obrazy Smile ) .
Milosc jes jedna kilka nie wszystkie sluszne ale trzeba dobiwerac ta prawdziwa a nei zauroczenie nie warto sie bawic czyimis uczuciami ani nie brac pierwszego lepszego z brzegu byle na sile .

Mowie Ci warto poczekac Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
dziecko Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2003 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ale nie poznam zadnego chlopaka ( a co dopiero mowic o milosci czy chodzeniu ) jezeli bede siedziala caly czas w domu pod okiem mamusi ??
Mogla bym pojsc i nie powiedziac ze na spotkanie z chlopakiem ale musiala bym wymyslic cos zastepczego ale jak powiem ze ide do kolezanki to bedzie pytanie "do ktorej, numer telefonu, za godzine masz byc spowrotem " itd.

A na co mam czekac az sie zestarzeje ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu