Ja myślę, że psycholog tu niepotrzebny.
Zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać. Jeśli nie wybierzesz, to rzuć monetą i wylosuj. Nigdy później tego nie żałuj.
Żyj chwilą, zakochuj się i szalej.
Na cel w życiu jeszcze przyjdzie czas.
Witaj! Co do postu Dega uwazam ze tak sie nie wybiera chlopaka... Choc ja tesh mam dopiero 13lat i jestem niestala w uczuciach...ale tak nie wybieram.Co do-"zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać" < to zgadzam sie lecz do reszty (chodzi o monete) to nie... moim zdaniem serce powinno wybrac a nie jakas moneta Powodzenia w wyborze napewno wszystko sie ulozy Pozdrawiam wszystkich!!
_________________ ~~Tylko Niektórzy Stawiają Czoła Prawdziwemu Światu Dalej Walcząc O Swoje Marzenia~~
alicja_13: I bardzo dobrze, że nie podoba Ci się ta moneta.
Zawsze lepiej wybrać chłopaka zgodnie z głosem serca. Jeśli serce zawiedzie, czasami potrzebna jest moneta
Wysłany: Sro 24 Mar, 2004 17:05 Re: chce się zabić z miłości!!!
Rok temu miałam podobnom sytuacje też chciałam się zabić ale na szczęście tego nie zrobiłam bo nie wrto marnować sobie życia prze chłopaków teraz jestem bardzo szczęśliwa mam chłopaka i wszystko jest ok ma rade jeśli nie masz celu w życiu znajdz sobie jakieś hobby życze szczęścia Sylwia