Na pewno bedzie Polska wersja tak jak w simach zwykłych, bo ta gra ma wiele opcji i wogule jest bardzo popularna, a jakby była rozprowadzana w polsce w wersji angielskiej to by sie pojawiły spolszczone piraty, które by odebrały wielu klientów (były już takie akcje), a i tak mają zbyt wiele złego z piratami
Hyhy, ja w TS2 będę grała najwcześniej w wakacje... Powód? Dopiero wtedy będę miała nowy komputer, bo na tym moim gracie to już ledwo TS1 i dodatki chodzą. :/ A chodzą, jak chodzą - jak krew z nosa.
Czy ktoś jeszcze nie ma TS2, a tak bartdzo jak ja by chciał?:>
ja mam simsy 2 i sa o wiele lepsze niz 1, chociaz szkoda, ze nie ma tam zwierzakow. Pewnie beda je dodaja dobiero w jakims dodatku, zeby sobie kasy nabic
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
a ja jeszcze niemam simsów 2 , żal mi 150 zł na oryginała a mój starszy niechce jechac na giełde bo mówi że policja łapie za kupowanie piratów (paserstwo) może kupie sobie po świętach jak kaski sie zbierze od rodzinki
to nie mozesz przegrac sobie od kogos? Ja mam pozyczone od jednego chlopaka z klasy i sobie przegralam, a nawet przez mysl nie przeszlo mi, aby kupic orginal za 150zl, bo tez szkoda mi kasy.
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:48
Sims 2 ... hmm mam je ale szczerze mowiac sa beznadzijene! maja duzo funkci to przyznam ale dlugo sie laduja i tak dziwnie chodza zle sie w nie ra wszystko powoli i zle sie na nie patrzy nie wiem jak to wytlumacyc:) przereklamowane... wole zwierzaki albo wakacje
Tavion Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:50
Aga - nie! Sims 2 chodzą szybko, ładnie i cudnie. To wina tylko i wyłączenie kompa.
Aga, nie wiem, czy wiesz, ale gra Sims 2 ma bardzo ogromne wymagania co do komputera, sama mieszcze sie na rowni w ich granicach. Zapewne twoj komputer nie spelnia wszystkich kryteriow
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!