| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
mutacja
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:46   

Lol, u mnie w klasie na 16 chlopcow tylko... 3 ma mutacje i jeden juz mial (kiblowal rok i w tym roku do nas doszedl). Oczywiscie to klada 2 gim Twisted Evil

Ej, czy wam tez sie podobaja meskie glosy? Razz Tzn. ja mam jakiegos bzika biggrinbiggrinbiggrin
Przejdź na dół
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 06:30   

Witam.
2 gimnazjum i jeszcze nie mieli mutacji. Hm...No mają jeszcze ze 2 lata, jak nie więcej. W każdym razie ja jestem w tym wieku...I już po. Wink Może już mieli?
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 09:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mi się podobają męskie głosy ^^ moj kumpel ma taki głęboki mmmmm =D (kumpel z klasy) hyhy i serio mi sie jego głos podoba. No męskie głosy są fajniutkie => ^^

Numer Gadu-Gadu
2891618
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 09:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mężczyźni przechodzą mutację jak mają ok 13 lat ale kolega mojego brata ma 21 lat i ma głos jak moja mama
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 11:40   

KoT - nie, jeszcze nie mieli. Bo brzmią jak mali chłopcy.
Co do męskich głosów, to uuuh ^^ Coś co kocham biggrin U mnie w klasie "zmuszam" znajomego zeby mi mruczal tym glosem, lol biggrinWink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 19:49   

Siostra siostry mojej koleżanki z klasy ma chłopaka, który ma dwadzieścia pare lat, a głos ma jak dziesięciolatek, co z jego wyglądu wynika, że powinien mieć gruby niski głos.
Jak byłam na koloni, to taki chłopak miał prawie 20 lat i miał mutacje. Miał taki raz piskliwy głos, a raz miał taki grubszy. Spoko to było Smile
Chłopacy byli sami starsi ode mnie, a jeden młodszy o rok. Jedna dziewczyna w moim wieku i tak taka głupia, a druga 17, ale za to fajna. Byłam w grupie z Bielsko - Białej, bo z Tarnowa były tylko chłopacy. Jechałam w przedziale (nad morze pociągiem), z panią, a jak już wracaliśmy, to był przecdział tylko jeden wolny, a reszta zajęta przez inną kolonię. Na początku było beznadziejnie, taki jeden mi dokuczał i powiedział: 'Uwaga, uwaga, z peronu trzeciego odjeżdża wózek inwalidzki dla Natalii'. Co za cham "-
Ale późiej wszyscy nawiązaliśmy kontakt, a jak babka wyszła, to pokłóciłam się z takim jednym, co mi dokuczał i zaczęłam go rysować =P
He, he, było spoko, a jak się wkurzył! Wziął tą kartkę i potargał, ale potem mnie przeprosił i się pogodziliśmy. Nawet dał mi swetr do przykrycia się w nocy, a mi było gorąco i tak. Wisiał mi ten swetr na kolanie. He, he =]
Graliśmy jeszcze wcześniej w karty, w makao. Było spoko =]

Ostatnio zmieniony przez sami10 dnia Pią 12 Lis, 2004 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 09:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Cytat:
Chłopak siostry mojej koleżanki z klasy ma chłopaka

Chłopak ma chłopaka ? no tego jeszcze na tym forum nie było Wink

Nie no spoko biggrin

A tak wogóle to moj znajomy ma 19 lat i głos ma tak piskliwy no tragedia Smile Ale nikomu to w niczym nie przeszkadza a najwazniejsze ze jemu Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:34   

O Jezu, już poprawiam, pomyliłam się... Confused
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu