| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
dyskoteka
Autor Wiadomość
Karolina Załęgowska
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 09 Sie, 2003 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja radziła bym rożowe bawełniane spodnie sportowe z dwama cienkimi paskami na bokach i bluskę cekinową a co domakijażu to trochę brokatu i lekki błyszczyk najlepiej. Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 23:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepsha impreza na świecie na obozie w Pogorzelicy u DJ Tomka to był wypasss... Hahaha Laughing No nie ważne... Ale ja na impry ubieram najczęściej spodnie, dzwony jeansowe mega szerokie, bluzeczke na jedno ramie albo jakąś krótką i buty sportowe... A makijaż delikatny i bez przesady... Fryzurka jakaś wystrzałowa... Laughing

Powrót do góry
Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 00:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jak chłopacy ubierają się na dyskoteki, co? Może oni sami wypowiedzą się na ten temat?

Ja tam nie lubię takich chłopaków co spędzają przed lustrem więcej czasu od nas - dziewczyn. Chłopak powinien być zadbany, dobrze ubrany, ale to jakoś tak dziwnie kiedy stroi się jak baba... Wystarczy jakiś modny ciuch i ładna woda kolońska Laughing Mi tam na przykład nie podobają się takie ulizane ziomy w bucikach z frędzlami Cool Trzeba być wyluzowanym i mieć swój styl... Jeeeah Wink

Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 12:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja najczęściej ubierałam się w super szerobie dżinsy dzwony bluzka i jaki taki makijarz, po prostu wygodnie, ale od dłuższego czasu ubieram się na dyskoteki na czarno, cała, a na jednej z ostatnich szkolnych dyskotek do czarnego stroju zrobiłam se czarny mocny makijarz, i spodobało mi sie to bardzo, postanowiłam tak malowac się na chyba każdą dyskotekę, ale bez przesady z tym makijarzem, tusz cień kredka, tyle, i może jakaś ciemna szminka, a jak zdzira nie wyglądam, bo nie ubieram spódniczek w stylu britney spears które pół [cenzura] pokazują ani bluzeczek z cyckami na wierchu

Numer Gadu-Gadu
2891618
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja NIGDY NIE UBIERAM SIE W TO CO JEST W TEJ CHWILI MODNE. bo uwazam to za totalnie idiotyczne. mam swoj styl i niebede go zmieniac przez to ze ktos powiezdial ze spodniczki sa teraz modne. skoro sa modne to prawie kazdy takie zaklada, a ja nielubie byc taka jak wsyztskie. na dyskoteki? najlepiej jeansy i podkoszulek, albojakas koszulke. nie lubie kusic, wole byc tajemnicza, nieznana, zeby kazdy mial szanse mnie odkryc.
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 10:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się zupełnie z przedmówczynią - małą.
Ja równiez mam w nosie co jest modne...to ze ktos powiedzial ze rozowo błekitne ciuchy z numerkami i siatka sa teraz modne mnie nie obchodzi. Mi jest w takich zeczach nieładnie i czuje sie w nich glupio...jak jakas barbie więc nosze to w czym sie czuje dobrze a to chyb najwazniejsze !!! Nic na siłe !! Kazdy nosi to co chce !! Oczywiscie nie mowie ze obecna moda jest do bani...jasne ze nie !! niektore zeczy są zeczywiscie ładne !!! Ale o to chodzi ze nie kazdemu podoba sie to samo i niekazdemu w tym samym ładnie !!

Numer Gadu-Gadu
730730
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 01 Paź, 2003 10:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja na dyske przedewszystkim maluje usta no i jakies takie rozny moze jakies blyszczyki na twarz no i to wszystko aha ubieram sie dosc zwyczajnie bo raczej nie mam super modnych ciuchów
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Czw 23 Paź, 2003 16:21   

hello

Aga ja na dyskoteke założe krótką bluzeczke na ramiaczkach i do tego jakies odlotowe dżinsy oczywiście jakies modne

P.S Pozdrowionika dla wszystkich Very Happy
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście ciemnie dzinsy,czarna bluzka na ramiączka,a na to biała siateczka.Błyszczyk,trochę cieniu do powiek(jasny),perfumy KENZO(sa najładniejsze),tusz do rzęs i wyglądam odlotowo. Wink

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Anu$ka
Gość
PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 13:58   

Ja wubieram sie tak :
-spodnie jeansowe
-bluzke (taką którą mam najnajnajnajładniejszą w szafie )
jakiś błyszczyk ,perfumy ADIDAS (są COOL)
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja przewazne:
jeansy (narazie mam na nie zapotrzebowanie ale nieoge nigdzie dostac rozmiaru;p) ze wsyztskich wyroslam wiec musze zkaladac spodnie takie jakby jeans jasnobezowy;p nieumiem okreslic:)
do tego moja kochana bluzka ktora dostalam od przyjaciolki niebieska z siateczka:) ale naprawde fajna:) do tego pieszczoch Smile niedawno kupilam (ćwieki : [pryamid) dwurzędowy
a do tego jakieś lekkie buty najlepiej adidasowate. jak sie maluje to tylko oczy, nienawidze malowac sobie ust, sa wtedy okropne klejace, chyba ze jakims naturalnym NIE SWIECACYM (nienawidze blyszczykow) kolorem:))
a tak to to bardzo mocno podkreslam oczy wedlug wlasnego uznania;p czyli jak moje kolezanki to mowią : na mansona;p
hahaha
no to na tyle:D
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boże!Ja nie wiem,jak wy możecie się na dyskę ubierać w mini?Oczywiście-nikogo nie posądzam o "Barbiowanie" Very Happy ,ale bez przesady!W minina dyskę?! Shocked Nie dość,ze krępująca(przynajmniej jak dla mnie),to jeszcze niewygodna(patrz-nawias 1).Ja na dyskę zawsze ubieram się wygodnie i w miarę modnie,ale zazwyczaj nie przebieram się godzinami,nie wiedząc,co włożyć,ani też nie szaleję z makijażem,bo i tak wszystko się rozmaże,popsuje.Teraz cos doradzę-ubierz coś, czym nie będziesz się czuła,jak wieśmanka Very Happy ,ale to jednocześnie musi być coś wygodnego,po prostu-jakaś sportowa bluzka(może być na ramiączkach)i normalne spodnie(broń Boże długie spódnice).Teraz co do makijażu-jak chcesz,to się maluj,byle z umiarem,bo nadmiar tych wszystkich tuszów,pudrów,fluidów,itd.szkodzi młodej skórze.Pozdrawiam,papa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Moderator

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja niemam nic do mini;p moim zdaniem jest wygodna;p a ja sie nauczylam walczyc z komplelksami i ich niemam i sie tym chwale:D
choc niemam mini, to wole ja znacnzie bardziej niz dlugie spodnice, i sukienki;p (niemam bo powyrastalam, hahaha;p)
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 23:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skarpetki, bokserki ( w mikolaje [ ale to zalezy od pory roku ] ) ,
jeansy jakies czarne albo neibieskie czytsa koszulka bez niczego ciemna ( najlepiej czarny albo w kolorze natury ) , i moze bluza albo najlepiej sfeterek golfik jak zimno a buty to trampki ( jesli w szkole bo w innych nie mozna ) albo jakies adidasowate smiecie ( blee z dresami mi sie kojaza:/)

No i tak sie ubieram ale nei zapominam takze sie umyc i uczesac bo po calodiowym kopaniu polia to sie zziajac mozna i sie smierdzi ło !
i wtedy ja do remizu jade.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda napisał/a:
Boże!Ja nie wiem,jak wy możecie się na dyskę ubierać w mini?Oczywiście-nikogo nie posądzam o "Barbiowanie" Very Happy ,ale bez przesady!W minina dyskę?! Shocked Nie dość,ze krępująca(przynajmniej jak dla mnie),to jeszcze niewygodna(patrz-nawias 1).Ja na dyskę zawsze ubieram się wygodnie i w miarę modnie,ale zazwyczaj nie przebieram się godzinami,nie wiedząc,co włożyć,ani też nie szaleję z makijażem,bo i tak wszystko się rozmaże,popsuje.Teraz cos doradzę-ubierz coś, czym nie będziesz się czuła,jak wieśmanka Very Happy ,ale to jednocześnie musi być coś wygodnego,po prostu-jakaś sportowa bluzka(może być na ramiączkach)i normalne spodnie(broń Boże długie spódnice).Teraz co do makijażu-jak chcesz,to się maluj,byle z umiarem,bo nadmiar tych wszystkich tuszów,pudrów,fluidów,itd.szkodzi młodej skórze.Pozdrawiam,papa

O i tu się zgadzam w 100%. Ja sie NIGDY nie maluję nawet rzadko maznę sie błyszczykiem a co dopiero na dyske. Na dyskę ubieram sie normalnie lub moje najlepsze spodnie i bluzkę i to wszystko! PO co się stroić? (jak oczywiscie nie wymyslimy czegos z dziewczynami i się za nic nie przebierzemy Very Happy )

Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu