| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Czy organista ma jakies szanse ?
Autor Wiadomość
gosiunia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MAM 16 LAT zeby potem nie bylo!!!!!!!!!!!!!! WIESZ CZY WOGOLE MASZ U NIEJ JAKIES SZANSE ? PO TYLU LATACH BUJANIA SIE W NIEJ CHYBA MOZESZ POWIEDZIEC CZY TAK CZY NIE PRAWDA!! BO WIESZ ONA MOZE NIC DO CIEBIE NIE CZUC TO CHYBA NORMALNE. NIE ZAWSZE TA OSOBA W W KTOREJ SIE ZAKOCHUJEMY MOZE ODWZAJEMNIC UCZUCIE I WTEDY JEST WSZYSTKO OK !!!!!! NATOMIAST JEZELI ONA NIE CHCIALABY Z TOBA BYC TYLKO DLATEGO ZE JESTES ORGANISTA TO OZNACZA ZE ONA NIE JEST WARTA TEGO UCZUCIA. BO TO WSZYSTKO OPIERA SIE NA UCZUCIU. WIEM CO MOWIE BO MOJ CHLOPAK(JESTESMY ZE SOBA OD 15 MIES.)JEST LEKTOREM W KOSCIELE I TAKIE CWANIACZKI ZE SZKOLY CZASEM NIE SZCEDZA MU KOMENTARZY NA TEN TEMAT A JA ZAWSZE POTRAFIE ODPYSKNAC I STANAC W OBRONIE MOJEGO CHLOPAKA-BO GO KOCHAM ZA TO JAKIM ON JEST CZLOWIEKIEM W GLEBI DUSZY
PS.wez inicjatywe w swoje rece moze pizza?? :wink:jej to napeno sie spodoba a na randke przynies moze mala rozyczke kobitki lubia takie rzeczy Laughing

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra ... jako siksa nie bede Ci odpowiadac . . . Dorosły czlowieku ! ! ! . Ale pamiętaj ze Ty tez kiedys byłes " siksem " . Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu