| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
No nie znowu te włosy!!!!! POMOCY
Autor Wiadomość
gosiunia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 00:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIZORAL.....NIZORAL na lupiez napewno pomoze nie musisz kupowac calego szamponu bo cena jest odstraszajac ale wystarcza 2 3 saszetki i juz problem z glowy na conjmniej pol roku!!!!!!!!!!!powodzenia
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 12:17   Szampon Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA polecam szampon z czarnej rzepy. Ja osobiście go uzywam. Po nim włosy nie przetłuszczają się,ani mie ma łupieżySmile Łatwo go dostaniesz w aptekach Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też mam problem z przetłuszczającymi sie włosami.słyszałam że płuanka z drożdży jest bardzo dobra na przetłuszczające sie włosy(ale jeszzce nie próbowałam),coś obiło mi sie o uszy ze napar z łopianu(takie nisko rosnące jakby choineczki) też wysusza włosy i jest ponoć bardzo dobry ale niestety nie mam blisko lasu i nie moge sobie go nazbierać.
ja np od dłuższego czasu spryskuje (po umyciu i wysuszeniu) włosy lakierem i mam spokuj przez ok 3 dni chociaż wiem że to nie jeste zdrowe dla włosów.
natomiast szamponów ziołowych mało używam bo jakoś na moje włosy nie działaja Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu