| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
firmy i produkty
Autor Wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też słyszałam że bella są do bani... a always są naprawdę wygodne i można w nich zapomnieć o okresie Wink .
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 21 Lip, 2003 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jednak myślę (choć okresu nigdy nie miałem i mam nadzieję, że nie będę miał Smile ), że o okresie nie da się zapomnieć niezależnie od marki podpasek. Wink

NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 24 Lip, 2003 22:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DEG troszke sie na ten temat wypowiem...otóż racja jest taka ze każda (niezależnie od marki) GRUBA (tradycyhna) podpaska jest niewygodna!!

Podpaski Always POWODUJĄ ODPARZENIA faktycznie tak sie dzieje...firma Always wiele lat gości na polskim rynku ...tak sie przyjeło ze jest SUPER i tak zostało do tej pory.

Podpaski firmy Bella naprawde powoduja ze zapomina sie o dyskomfordzie ale nie o okresie Wink
A dlaczego? Ciało młodej kobiety nie jest takie rozwinięta jak dorosłej osoby...nie ma takiej masy ciała...takiej "nasyconej pupy" (znaczy sie no wiecie...młodziutka jest taka jędrna no a u straszych sami wiecie Wink ) dlatego podpaski Bella (szczególne NIEBIESKIE i ZIELONE) doskonale dopaowują sie do ciala...jak ktos nie próbował CZAS BY ZARYZYKOWAŁ, polecam je z własnego doswiadczenia bo dla mnie sa najlepsze.
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 09:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja natoiast wolę podpaski Always i stosuje je od początki i naprawdę zapominam w nich o okresie. Wink

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 10:20   

Moim zdaniem Bella normal sa najlepsze. Średnio-grube, wygodne i dość długie. Kiedyś używałam takich cienkich, bardzo włchonliwych zdaję się Always i... Miałam pobrudone majtki na pupie Crying or Very sad
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja używam cienkich podpasek Always i naprawdę zapominam o okresie ! Wink
Oczywiście jak jestem w wygodnej pozie, robię coś co lubię to jest mi łatwiej zapomnieć... .Zdaża się, (coraz częściej) że zapominam biggrinbiggrinbiggrin

Acha, mam pytanie:D... Pierwszy okres miałam pod koniec roku szkolengo, więc nigdy nie przeżyłam WF-u w ciągu okresu biggrin. Więc... Jak mam przebierać się przy koleżankach, tak żeby nie zauważyły, że mam podpaskę ?
Wyjście do ubikacji odpada, bo od razu będą wiedziały co się święci (nigdy nie przebieram się w ubikacji biggrin). Użycie tamponów też raczej odpada, trochę się boję Wink . Więc co mam zrobić ???

P.S. Wiem, że martwię się na zapas, ale lepiej trochę wcześniej, niż za późno biggrin...
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak mam okres to nie chodzę na wf Wink

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 14:39   

Tyle że wtedy kumpelki moga się też domyślać.
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 14:50   

Ja nie nosze podpasek bo jestem za młoda ale mam kumpele.
I ona mówi że woli Jakieś nowe niż stare.
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 26 Lip, 2003 11:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka nie ma idealnego sposobu na ukrycie faktu że masz okres (no chyba że tampon).
Jak kolwiek byś sie nie ukrywała koleżanki wyczają ze cos jest nie tak...u mnie w klasie panuje bardzo dobra atmosfera, na temat okresu mów sie szczerze....przebieramy sie albo w łazience albo poprostu obwiązujemy się bluzą dookoła bioder i ściagamy spodnie (wtedy nic nie widac Wink )
NAjlepiej sie nie ukrywać...poprostu pójdź do łazienki albo obwiasz sie bluzą (tak jak w przykładzie powyżej).Jak koleżanki bedą coś podejrzewać OLEJ je...wiekszość z nich zapewne zazdrości ci tego ze masz okres, wiec po co sie ukrywać? niech jes troche pozrzera zazdrość tym bardziej jeżeli masz w klasie swoje rywalki.....
Powrót do góry
rodzynka
Gość
PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 22:55   

najlepsze podpaski- Always i Libresse
wkładki- Carefree. Discreet
tampony -ob
a płyn- Eris, Ziaja, AA, (wszystkie bezzapachowe)

Ja okres dostałam na wakacjach i od razu zaczęłam od tamponów dopiero po kilku dniach przerzuciłam się na podpaski...i dalej wole tampony. A co do szkoły to nienawidze zmieniać w niej ani jednego ani drugiego. najczęściej robię tak że zakładam tampon a dodatkowo wkładkę tak na wszelki wypadek gdyby tampon przeciekł. Za to od razu po powrocie do domu wszystko wymieniam... podobno nie można zbyt długo mieć tego samego tamponu... Zawsze mam w plecaku zapasową podpaskę- jakby co :-)
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 15:05   firmy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podpaski: Subtelle, Nova
Wkładki: Bella, Lady comfort
Tampony: nie używam
płyn do higieny intymnej:Venus

Numer Gadu-Gadu
730730
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trudno jest mi powiedzieć jakie firmy są najlepsze ponieważ bardzo często zmieniam produkty i nie lubie przez dluzszy czas kupować tego samego biggrin
Ulubione bedą chyba:
Podpaski: Always Ultra, Bella Perfecta, Nova też nie jest zła, czasem lubie te grubsze podpaski jak np. always klasyczna (8mm grubości) Razz
Wkładki: Bella, Subtelle, Alldays, Ria
Tampony: O.b., Tampo bella, Tampaxy też niezłe Wink
Płyny: AA

A jeśli chodzi o te sytuacje w szkole-kiedys właśnie tak mi sie zdarzyło, a miałam przy sobie tylko wkładke która zaczeła przeciekać, to poszłam do pielęgniarki Smile
U nas wychowawczyni by nas nie zwolniła z takiego powodu Confused Słyszałam kiedyś że ona jednej dziewczynie sama zaoferowała swoja podpaske, chociaz nie wiem czy to prawda Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu