Zapuszczam włosy z 4 powodów : 1 na złość tatuśkowi (ciągle mi mówi żebym ścioł )
2 Bo jeżdze na BMX
3 Słucham raczej tej "ciężkiej" muzyki
4 Teraz wszystko jest modne dzięki czemu zwrócisz na siebie uwagę a włosy w tym pomagają
A jeśli chodzi o sub kulture to nie jestem drechem tylko po trosze skejtem ale nie ubieram się jak idiota żeby zaszpanować preferuje zwykły ubiór przynajmniej nikt nic ci nie powie
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 06 Cze, 2004 22:44
Ej no ale sorry...Emce jest chyba chłopakiem... ...No to po co każecie mu pisać, czy podobają mu się długie włosy u chłopaków...?
Jeśli chodzi o nie to zgadzam się z Wierzbą. Ja też jestem zwolenniczką "cięższej muzyki" i własnie to samo chciałam powiedzieć, co Wierzba. Dla mnie nie jest ważne, czy chłopak jest łysy, na jeża, czy ma długie...ważny jest charakter ale przyznam-z wyglądu to bardziej podobają mi się chłopacy z długimi włosami
Mój brat cioteczny zapuścił sobie włosyi wygląda okropnie. Jak jakisz szogun. A sobie ciebie wyobrażam tak sam chociaz nie wiem jak wyglądsasz. Nie znam zadnego chlopaka z długimi wlosami żeby mu one pasowały. To jest obrzydliwe. Dziewczyny są po to żeby mieć długie wlosu. Chłopaki może jeszcze spódnice założycie.... hihi
Mój brat cioteczny zapuścił sobie włosyi wygląda okropnie. Jak jakisz szogun. A sobie ciebie wyobrażam tak sam chociaz nie wiem jak wyglądsasz. Nie znam zadnego chlopaka z długimi wlosami żeby mu one pasowały. To jest obrzydliwe. Dziewczyny są po to żeby mieć długie wlosu. Chłopaki może jeszcze spódnice założycie.... hihi
sie nie śmiej bo ja chodze w spódnicy:(
_________________ widać że nosze są słabe
Gość
Wysłany: Pon 07 Cze, 2004 17:17
w spodnicy ?? odbilo ci ??
do tematu : uwielbiem chlopakow z dlugimi wlosami ... z naprawde dlugimi a nie taka szopa ... to strasznie meskie... i zarost .. mrrrr... brodka/....to swietne...podobaja mi sie chlopcy - metale ...
Ojejku nie nawidze gdy ktos pisze ze kobiety powinny miec dlugie wlosy a mezczyzni na jerza.... grrr co to za moda jakas juz od czasow piastow mezcznyzni nosili dlugie wlosy
Kobiety tez:P
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
do tematu : uwielbiem chlopakow z dlugimi wlosami ... z naprawde dlugimi a nie taka szopa ... to strasznie meskie... i zarost .. mrrrr... brodka/....to swietne...podobaja mi sie chlopcy - metale ...
roznie bywa, jesli podoba mi sie chlopak to zazwyczaj jego calksztalt zaczyna mi sie podobac i mzoe wteyd miec wlosy jakiej tam chce dlugosci dla mnie to tam mozna zawsze bociac, zy zapuscic, najwazniejsze sa oczy
Taaa.. Jasne ze oczy
A jak przyjdzie taki garbaty dziad stary ale z pieknymi oczami to sie na niego zucisz?
wez nam tu kitu nie wciskaj
najwazniejszy jest caloksztalt:P
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind