metal to religia wyznawane przez kazdego z osobna. metala sie nosi w sercu:) nie trzeba sie ubierac specjalnie do tego, styknie ze muza której słuchasz sprawia ci przyjemność.
_________________ widać że nosze są słabe
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2004 21:51
spontan napisał/a:
metal to religia wyznawane przez kazdego z osobna. metala sie nosi w sercu:) nie trzeba sie ubierac specjalnie do tego, styknie ze muza której słuchasz sprawia ci przyjemność.
Prawda, ale są tacy debile którzy tego nie rozumieją. Przyjdziesz w fioletowej bluzce - mają pretensje, że nie czarna. Zresztą jak czarna, to też mają pretensję.
ja wiem ja rozumiem są tacy którzy jakby nie czują klimatu muzy którą lubia. chcą za wszelka cene wyglądac odpowiednio do gatunku wyznawanej muzy, na siłe chca zeby inni tez tak wyglądali, no cóż na nich sie nie poradzi. teraz mały odnosnik z przykładem: w filmie ali g in da hause, jak jeden ziom przyszedł ubrany na zielono, to alig go chciał jzu lac bo to nie były ich żółte barwy.
do 15bucks---> ziomeh anadlany są cudo:) dobrze ze franz przypalił polpia tej i kupił nowe adiki:)