cos ja niestety nie mam nic prócz kompa ale chetnie bym sobie sprawił ps2...
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Lis, 2005 13:39
ta, nie pisalam tu jeszcze.
mam PS i PS2... poczatkowo bylam tym niesamowicie podjarana, ale teraz mi sie znudzilo... czasem w cos zagram, rzadko, teraz to bardziej pelni funkcje dekoracyjno-magazynujace kurz...
pare lat temu poprosiłam tatusia o PS.. i oczywiście mi kupił .. po pewnym czasie mi się znudziło i wsadziłam do szafki.
_________________ "Lepiej nie mówić nic, niz mówić o niczym."
"Nie wystarczy urodzić się człowiekem, trzeba nim jescze być."
"Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie."
moim zdaniem gry nie wzbogacaja duszy w wybitne wartosci
sam sobie lubie pograc od czasu do czasu, ale zeby specjalnie kupowac konsole to juz gratka dla dzieciakow .
nie no, ok, kazdy ma swoje male zboczenia.
mhm.. gratka dla dzieciakow - rynek ktory przebil kino i telewizje razem wziete jezeli chodzi o rynki zbytu w zeszlym roku - źródło największych dochodów SONY.. mhm.. dla dzieciaków - już widzę, jak dziecko gra w Residenta 4, albo Shadow of Collosus - nawet nie wiedziało by jak się ruszyć - gry na konsole są bardziej skomplikowane niż na pc - poza tym nie wymagają wiecznych upgrade'ów sprzętu i jest ich więcej - no i są ciekawsze afkooz. Dobra gra jest jak dobra ksiązka, albo film. Człowiek wzbogaca przez nie swoją znajomość języka, a nawet zdobywa wiedzę - między innymi historyczną. Gry na next-geny są bardzo ambitnymi tworami - to nie czasy ZNESa, a pececiarze piszący jakie to gry konsolowe są złe, piszą to z prostego powodu: zazdrość, że ich nie stać - nie możesz czegoś mieć? znienawidź to :/
haha masz racje, klepie biede
ponizasz sie kochanie
i wcale nie gry konsolowe, tylko kupowanie konsoli po to, zeby grac w gry.
Yan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lis, 2005 17:44
Na konsole nie ma gothica ani PRAWDZIWYCH falloutow.Shootery na konsolach to gimnastyka dla malp,jako homo sapiens nie wyobrazam sobie wygodnej gry w fpp na padzie.
anton, gry to inny typ rozrywki - wiekszosc (poza MGS'ami ;p) nie zapewniaja wyższych doznan jak literatura czy muzyka, one mają bawic i mnie bawia lepiej niz przepakowana reklamami i durnymi programami tv, ogladam tam tylko filmy
nie kazdego musi byc stac na konsole ale to nie znaczy ze moze krzyczec, ze konsole to zabawki dla dzieciakow i w ogole burżuazji
Cytat:
Shootery na konsolach to gimnastyka dla malp,jako homo sapiens nie wyobrazam sobie wygodnej gry w fpp na padzie.
malo lub wcale nie grales, a juz na Xboxie napewno, ja gram po sieci nawet w fpp, w tym genialem Halo2 - dooma 3 z dodatkiem przeszedłem na xboxie bo na moim pc nie dalo by sie naprawde komfortowo grac również, polowa moich gier na x'a to shootery i nie czuje sie małpa. kwestia przyzwyczajenia
_________________ Turn your hamster into a fighting machine!