Ja chętnie pomogę...mogę prowadzić jakiś dział... najlepiej to nowinki ze świata gwiazd( czyli filmy aktorzy, piosenkarze, muzyka itp.) jeżeli coś to mogę prowadzić coś jeszcze...jeżeli nie będzie chętnych to zgłoś sie do mnie...moje gg to 1104532 a email to sylwia2003@op.pl tylko teraz nei będę pisać bo wyjeżdżam na wakacje i wracam 11 sierpnia...od tego momentu bedę mogła robić artykuły itp.
Tak więc prowadisz ten dział!
Kinga napisał/a:
Cze
Ale wydanie gazety to jest dosyc powazna inwestycja ... jesli nie wezmie sie za to
powazny czlowiek to gazeta ukaze sie raz lub 2 razy ... i tyle
Potrzebne jest wydawnictwo ... to nie jest takie proste ... ze napiszesz cos wydrukujesz pare razy O i juz gazeta ...
Chyba mnie nie rozumiesz! To będzie nasza Internetowa gazetka!
CHOMICZKAAA napisał/a:
Ja też chętnie pomoge,moge zająć się jakimś działem o zwierzakach(jak bedzie),modą,urodą albo coś w tym stylu Moje gg:4543260!
Jeśli chcesz to zajmij się działami: "MOda i uroda", i "gryzonie"
mroweczka napisał/a:
No dobra dziewczyny-ja też mogę się przyłączyć,ale pod jednym warunkiem,że nie będzie to coś w stylu Bravo Girl czy co tam innego... Mogę prowadzić kącik o zwierzakach lub(jeśli będzie) cierpienia zwierząt....Albo też pisać jakieś artykuły długie coś w stylu "Raport"(no nie wiem jak to inaczej opisać coś o narkotykach,papierosach-jeśli będzie). Mam nadzieję,że się uda
Jasne, że nie! Bravo Girl? Chyba zwariowałaś! Przeciesz to kretyństwo. I prowadzisz kącik "dzikie zwierzęta" i/lub "na ratunek zwierzakom"
panienka_wierzba napisał/a:
jak tak wszyscy sie ciepią do tej pomocy to może i ja pomoge, chętnie robiłąbym jakiś kącik fanowski, a może o kulturze, mediach, muzyce itp. a zresztą sama mnie do czegoś przydziel....
Do proponowanego działu ktoś już jest! Ale możesz być od "NOwości" albo coś sobie wybierz:) np. "zdrowie/fitness" "sport" albo coś
I ptrzebuje jeszcze :
-osób które chcą gazetke
-osób do kierowania działami :
-"humor""kociaki""owady""nowości""
I ja chcę odpowiedać za dzieł "psiaki" o ile się zgodzicie
hehe "nowości" mogę prowadzić "zdrowie/fitnes i sport" też moge, tylko na czym miałby polegać ten kącik nowości, miałabym tam zamieszczać nowości o /?/ i teraz takie pytanie, nowinki ze świata komputerowego, czy może kosmetycznego, ubraniowego czy coś, bo nie wiem =] bo ja już dziś mogłąbym zacząć przygotowywać artykuły... mogę prowadzić nawet kilka kącików, może zrobilabyś jeszcze taki o subkulturach bo bardzo kręce się w tych tematach i mogłabym pisać o tym artykuły...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Dobra to ja prowadzę "cierpienia zwierząt"( a mogę zamiast tych "dzikich zwierząt" wziąć "konie"? ) i zgłaszam się też do "humoru" I mi styknie tyle, bo trochę dużo... Ale ja sobie dam radę
hehe "nowości" mogę prowadzić "zdrowie/fitnes i sport" też moge, tylko na czym miałby polegać ten kącik nowości, miałabym tam zamieszczać nowości o /?/ i teraz takie pytanie, nowinki ze świata komputerowego, czy może kosmetycznego, ubraniowego czy coś, bo nie wiem =] bo ja już dziś mogłąbym zacząć przygotowywać artykuły... mogę prowadzić nawet kilka kącików, może zrobilabyś jeszcze taki o subkulturach bo bardzo kręce się w tych tematach i mogłabym pisać o tym artykuły...
Dobra to ja prowadzę "cierpienia zwierząt"( a mogę zamiast tych "dzikich zwierząt" wziąć "konie"? ) i zgłaszam się też do "humoru" I mi styknie tyle, bo trochę dużo... Ale ja sobie dam radę
no wolałabym żebyś sobie wzięła ciepienie zwierząt i ok konie. Ale 3 to będzie za dużo. CHyba że BARDZO Ci na tym zależy
I myślałam o jakiś działąch w których ktoś z was będzie odpowiedał na pytania zadawane od dziewczyn.
Musimy też wymyślić w jakiej formie będziemy przesyłać gazetki (w powerpoincie czy w czym) i wyyślić jakiś Bardzo ORGINALNY dział.
Każdy kto ma dział/y proszony jest o wymyślenie ciekawych Tytułów
Potrzebny jest jeszcze tytuł gazetki i oprawa graficzna
mroweczka-"cierpienie zwierząt" i "konie" nazwy:?? <br>
tisiana-filmy, aktorzy itd. nazwa:?? <br>
chomiczka-moda i uroda, gryzonie nazwa:?? <br>
panienka_wierzba-zdrowie fitness subkulturach i o kulturze, nazwa:?? <br>
nie podam.-rozrywka, humor
Blandzia-pieski, - o jedynym przyjecielu którego można kupić,
Proszę was o poinformowanie mnie gdy z czymś się nie zgadzacie, gdy ustalicie tytuły itd.
Proszę rozplanować artykuły tak by starczyło na wiele gazetek. Np. Jeśli ja przygotowuje dział psiaki to nie moge napisac wszystiego o nich za 1 razem, ale muszę to podszielić.
Nazwa gazetkiZ:????
Wolne dzialy:
"kotki"
"dzikie zwierzeta"
"sport"
"pytania do chłopaka"
"pytania do dziewczyny"
"przepisy od dziewczyn" (to będzie polegalo na tym ze dziewczyny czytajace gazetke, będą przysylaly przepisy a odpowiedzialna za dzial bedzie najciekawsze umieszczec w gazetce)
"my i oni"
"hit kosmetyk" czyli nowisci kosmetyczne
"owady"
"pomysły"czyyli jak zrobić coś ciekawego z nieotrzebnych rzeczy (mozecie posluzyc sie ksiazkami)
już napisałam jeden artykół do działu zdrowie =] o owocach i warzywach, prześle ci go przez gg bo nie działa mi email, napisz do mnie- 2891618, noi co rozpatrzyłaś tą moją prośbę o dział "subkultury"? bo bardoz mi zależy =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Jeśli chcesz to mozesz pomuc, jasne. Mozesz np. prowadzić z jakąś dziewczyna dział odpowiedzi na pytania. Będą wtedy do ciebie i do tej dziewczyny wysylac pytania. Jesli panienka_wierzba zrezygnuje ze sportu no mógłbyś go prowadzić. Potrzebujemy też dobrego grafika i kogoś do działu chumor jak chcesz.Możesz sobie wybrać
Tak w tym zadobry nie jestem :-( ale oprawe w wordzie moge zrobic i wzucac do sciagniecia na strone a moze w adbe bedziemy to pisac lepiej by bylo, ok jesli macie juz jakies ciekawe artykuły to slijcie kamix_87@o2.pl w temacie napiszcie gazeta, bylbym wdzieczny, no i podajcie dzial, tytul artu i ksywe autora lub imie
Ja uważam, żę to świetny pomysł. Ale trzeba być dobrze zorganizowanym i zgranym z grupą. Ja (jeżeli oczywiście bym mogła) chciałabym prowadzić coś o psach lub kotach , lub to i to ;). Kocham zwierzęta i myślę, że się do tego nadam. Mój nr GG. to 1826428. Pozdro !
:lol: