| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Okres...
Autor Wiadomość
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten kto ci powiedział ze po okresie majtki przesiakaja po 4 godzinach sam go nie ma... bo wcale tak nie jest! jak masz okres majtki bardzo szybko przesiakaja! ehh...
a co do wydzieliny no to tak jak juz dziewczyny mowily jak ci nie wygodnie nos wkladki, ja osobiscie nie lubie wkladek wiec nie zawsze noszse...

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1639080
PuśQa
Gość
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 14:43   

Mała..
Jak to nie używasz podpasek hm... :> eheeee...to jak sobie radzisz caly czas na kiblu siedzisz czy jak??? ..znaczy moja kolezanka nosi 2 podpaski jedna na siebie :D zeby jej nie przesiaklo
THX za wszystkie odpowiedzi ...
Może powiecie jak se poradziliście jakies opowiadania , dialogi i jak se poradziliscie gdzie was spotkal okres ... i wogule JESZCZERAZ WIELKIE THXXXXX
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 22:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na mój gust mała nie używa podpasek tylko cały czas tamponów, tak jak ja, jest to dla mnie wygodniejsza i pozwalająca zapomnieć forma zabezpieczenia (jesli chodiz o okres...)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tampony ? A mam pytanie do tych dziewczyn ktore noszą tampony ... Czy to trzeba nosic inne ( moge np. nosic mamy O.B ? ) Bo moze to jest inny rozmiar ? Smile)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 22:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiedzmy dajmy na przykład tampony O.B. są różne rozmawiry Light Flow; Normal; Super; Super Plus. Tobie radze na początek Light Flow a później Normal =] to najodpowiedniejsze rozmary dla młodych dziewcząt

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 10:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
powiedzmy dajmy na przykład tampony O.B. są różne rozmawiry Light Flow; Normal; Super; Super Plus. Tobie radze na początek Light Flow a później Normal =] to najodpowiedniejsze rozmary dla młodych dziewcząt

A ja ci radze tampony O.B mini..to jest najmniejszy rozmiar i jest zalecany osobm ktre dopiero zaczynają nosic tampony jak i równiez dziewicą zeby nie uszkodzic błony. Tampony są grubości palca...hmm...nawet troche chudsze...a długości około 4,5 cm. Ja nie uzywam tamponów, ale inne kolezanki ktore ich uzuwaja mówiły mi ze te sa najlepsze ze względu na swój mały rozmiar..no ale mozesz spróbwac tez innych a potem wybrac najlepsze dla siebie.

Numer Gadu-Gadu
730730
Puśqa
Gość
PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 10:11   

Może ktos odpowie na moje pytania na górze?:D:D
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 10:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja już ci odpowiedziałam (też wyżej) z tym pytaniem w którym chodzi o Małą, a co do drugiego to ten temat na forum był poruszany dziesiątki razy, jak nie więcej... poszukaj chwilke a na pewno znajdziesz różne opowiadania i nasze własne przezycia....

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 11:55   

Mi sie skonczyl okres mam 12 lat i nie powiedzialam mamie bo sie wstydzilam. Gdy mialam okres to mialam mieszane uczucia. Raz bylam dumna ze jestem już prawdziwą nastolatką a raz dalaczego teraz. Powiedzcie czy to normalne
Powrót do góry
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 12:01   

może ktoś odpowie na m :?: oje pytanie
Powrót do góry
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 12:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sadze to co inni. Noś wkładki higieniczne. Zgadzam się z Wami papapa!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał/a:
Mi sie skonczyl okres mam 12 lat i nie powiedzialam mamie bo sie wstydzilam. Gdy mialam okres to mialam mieszane uczucia. Raz bylam dumna ze jestem już prawdziwą nastolatką a raz dalaczego teraz. Powiedzcie czy to normalne

To normalne..poprostu w okresie dojrzewania tak jest..czesto ma sie mieszane uczucia i to w wielu sytuacjach..moze czujesz sie tak dlatego bo nie powiedzialas o tym mamie? Koniecznie jej powiedz..napewno ci pogratuluje itp..nie ma sie czego wstydzic..kazdy ma okres..predzej czy puzniej. Z biegiem czasu sie do niego przyzwyczaisz i bedzie dla ciebie czyms zupelnie normalnym.

Numer Gadu-Gadu
730730
PuśQa
Gość
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:04   

Zamiast odpowiadac i miec to na miejscu ktos sie spieszy albo cos to tylko " szukajcie sobie szukajcie" wy jestescie tylko po to zeby podac str. z wyszukaniem?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PuśQa napisał/a:
Zamiast odpowiadac i miec to na miejscu ktos sie spieszy albo cos to tylko " szukajcie sobie szukajcie" wy jestescie tylko po to zeby podac str. z wyszukaniem?

Nie rozumiem o co ci chodzi? Przeciez wszyscy starali ci się pomóc jak mogli i odpowiadali na Twoje pytania a ty masz jeszce pretensje.

Numer Gadu-Gadu
730730
Puśqa
Gość
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:23   

No wiem i bardzo dziekuje . Ale jak zapytalam o wlasne przezycia i opowiadania sytlacje .. gdzie sie stalo co powiedzieliscie mamie jak se poradziliscie to panienka wierzba powiedziala zebym sobie poszukala bo juz bylo poruszane to...
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu