A ja nie wiem na co zagłosować, bo najbardziej lubie szerokie ciuchy, za duże bluzki, bluzy z kapturem, buty wielkie jak kajat i spodnie szerokie na metr
Ja zagłosowałam na jeansy i bluzeczkę bo ja lubie się ubierać odlotowo w moich szerokich jeansach bardzo dobże się czuje a wmojej bluzeczce na ramiączkach też
odpwoeidz we wsyztkim mi ladnie lubie sie ubierac i w szwedy (to takie dzinsy) i w jakas luzna bluzke jak i w spudnice dzinsowa za kolana albo krutsza z innego materialy i obcisla bluzeczka zalezy chyba od okazji
_________________ zakochalam sie w 2 chlopakach .. i co ja mam zrobic?
o gad gadałam kiedyś z jedną dziewczyną którą znam w realu na gg. ona nie wiedziała że to ja. spytałam jak się ubiera - wiecie jaka odpowiedź?? że po skejtowsku P a co ejst rzeczywiście?? różowo białe prześwity i buty czubki Dlatego sądze że przez neta wiele osób naciąga strasznie swój styl.
Ja? ubieram sie normalnie Raz glany raz muszelki, raz spódnica raz spodnie, raz jasno raz ciemno Czego nie lubie? bluzek typu numerki i butów z czubami P
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2003 12:27
chmmm ja lubie dzinsy i bluzeczke jak wiekszosc napisala ale lubie takie dzinsy mocno rozszerzane u dołu a takze takie fajne spodniczki i bluzeczki (znaczy mini spodniczk raczej)
nio tak....dżinsy i bluzka to jest coś co wiele osób uważa za wygodne
wogóle to ostatnio bardzo modne są dźinsy do tego lekka rozpinana buza i pod nią top szkoda tylko, że zbliża się zima i dla własnego zdrowia lepiej zacząć ubierać się w ciepłe swetry
Ja nosze dzinsy i bluze ! nie bluzeczke bo tak jak Maciek tez se jestem sk8 i chyba raczej nie bede w sukienkach chodzic... no nie? ale ja i tak wole spodnie luzne... a chcialam dac na dres a pomyslelibyscie seobie ze jestem dres hehehe
Ja zaznaczyłam,że dżinsy i bluzeczka,bo to było najbliższe mojemu typowi ubierania się...zazwyczaj chodzę w luźnych sztruksach,ciemnych bluzkach....I glaniątkach moich ukochanych:D