Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 14:14
o tak o prince of persia zapomnialam tez tez..
hehe a ja mam faze etraz z powrotem an stare gry i sobie sciagam ale simcity ma jakis problem z moja myszka i troche slabo jest :/
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 14:21
Oo nio lemingi
I te wszystkie gierki w DoSie
przy niektorych z kompa dobiegało piszcenie
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 14:34
moja pierwsza gra hm.... ale to nie wiem czy sie wam liczy bo to jeszcze commodore 64 było i to były takie kasety dostałam zieloną z grami sportowymi czerwoną z wojennymi i pomarańczową z przygodowymi i to była gra hm.... dziesiąciobój "biathlon"
a tak to potem było dużo przerwy [sama sobie wgrywałam niedawno kody z gazet z 92 i robiłam własne gry na commodore^^] i jakieś 4 lata temu pierwsza gra - black& white
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 15:02
a to na komputer czy np. na pegazuska? ^^ bo jesli na komputer to hm.. pamiętam pierwszą grą którą sobie kupiłam było 'JazzJackrabiit The secret files' za gre wtedy zapłaciłam 49,9 ^^ a to było z hm.. 5 czy 6 lat temu =].
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:26
Na PCie mówisz? ;> To było Kiss (aaa laleczki! ), Jazz Jackrabbit (moja pierwsza [i jedyna ] orginalna gra) no i The Sims.
hmm pierwsz gra w ktora grałam na komputerku to chyba pasjans he he ale tak serio to chyba Roller Coaster Tycon albo Faraon czy cos atkiego i oczywiście podstawowe The sims he he...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Na moim komputerku pierwsza "większa" gra to była Formuła 1 2000 (chyba =P)
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive