| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
W_AŻ_N_E_!_!_! Niech każdy tu wejdzie.
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 08:54   

Już nic u mnie nie ma, tylko takie tam bzdety Smile
Przejdź na dół
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Iska, dzyzus... Ona uzyla w poscie tego skryptu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mac Evil or Very Mad

Heh, Nena nie denerwuj się... przecież wiem Laughing
Chyba nie zauważyłaś tego -> Laughing <- uśmieszku Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra usunę to skoro tak bardzo to pszeszkadza. Mówi się trudno. Wcześniej nie usunełam bo byłam na wakacjach więc się nie deenerwujcie Wink

Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 19:50   dojrzewanie

Sorry ,że przeszkadzam , ale mam pytanie! Chyba od roku mam juz ten je*any śluz i nic , ani 1 miesiączki ani nic. Wszystkie koleżanki w mojej klasie - no połowa jest taka jak ja : niby chuda niby gruba no i tak jak mają po 1m 60cm wzrostu i każda ma już okres a ja nie i boje się choć mam dopiero 12 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 20:16   

Nie martw się, jak już będziesz mieć okres to poprostu będziesz narzekać, na to, ze niecierpliwie czekasz aż przybędzie... jeszcze się nim nacieszysz. A co do tego to każdy dostanie w swoim czasie.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydzielina śluzowa może trwać nawet pare lat przed pojawieniem się pierwszego okresu. Każdy dojrzewa inaczej i to,że Twoje wszystkie(choć sądzę,że z tym troche przesadziłąś) koleżanki mają już miesiączke to nie znaczy,że z Tobą jest coś nie tak. masz dopiero 12 lat,więc dużo jeszcze masz czasu. Ja też mam wydzielinę ponad rok i nie mam jeszcze okresu.
Poza tym to nie ten temat ale pozwoliłam sobie odpowiedzieć Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na miesiączkę czekałam 2 lata Wink Nie masz się narazie czym martwić... To wszystko zależy od twojego organizmu...

A gdy się już pojawiła to niewiedziałam czy się śmiać czy plakać czy też rzucać wszystkim Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:36   

Ja miałam wydzielinę śluzową od ubiegłego roku. Miesiączkę dostałam po około dwóch latach wydzieliny śluzowej, czyli 2 listopara b.r. biggrin
Powrót do góry
*Migotka* Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
No dobra Nina ale Ty masz "Cześć [you]
http://www.pomoc.best.pl - Koniecznie zajrzyj [you] ! Przeczytaj ten tekst dokładnie i zastanów się nad jego treścią [you] !" nie sądzisz,że troche za dużo tego nawalone?

O CO WAM CHODZI ZE MNĄ?? Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 11:26   

A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
O CO WAM ZE MNĄ CHODZI????
pRZAECZYTAJ TEN TEMAT OD POCZĄTKU TO SIE DOWIESZ
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 16:54   

ja uzyłam tego skryptu w podpisie.mam go wykasowac?
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak GABRA pytaj się czy masz go kasować bo ten topic wcale tego nie mówi -_-. Zauważyłam że jeszcze jakaś osoba ma ten skrypt...

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:52   

Ma go jeszcze zwariowana_jedenastka. Neutral
Powrót do góry
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 12:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wogóle nie wiem op co chodzi ;/;/ a po drugie nie da się wejsc na a stronke co mi mroweczko podalas;/ (akurat u mnie)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:25   

Laniade, jest taki skrypt, a mianowicie [ you ] (bez spacji). Jest on na forum w pewnym sensie zakazany. Chodzi w nim o to,ze jak ktoś go napisze, to osoba przeglądająca dany post widzi swój nick. Przykład:
Ja dałam w poście coś takiego: "mam problem! szybko! [ you ], pomóż!", to wtedy jeśli ty to czytasz to widzisz "(...) laniade, pomóż!", jeśli czyta to ToJa to widzi "(...) ToJa, pomóż!" i tak dalej.
Tego skryptu się nie używa już na forum.
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu