Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 29 Sie, 2004 16:43
No dobra usunę to skoro tak bardzo to pszeszkadza. Mówi się trudno. Wcześniej nie usunełam bo byłam na wakacjach więc się nie deenerwujcie
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2004 19:50 dojrzewanie
Sorry ,że przeszkadzam , ale mam pytanie! Chyba od roku mam juz ten je*any śluz i nic , ani 1 miesiączki ani nic. Wszystkie koleżanki w mojej klasie - no połowa jest taka jak ja : niby chuda niby gruba no i tak jak mają po 1m 60cm wzrostu i każda ma już okres a ja nie i boje się choć mam dopiero 12 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2004 20:16
Nie martw się, jak już będziesz mieć okres to poprostu będziesz narzekać, na to, ze niecierpliwie czekasz aż przybędzie... jeszcze się nim nacieszysz. A co do tego to każdy dostanie w swoim czasie.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 12:25
Wydzielina śluzowa może trwać nawet pare lat przed pojawieniem się pierwszego okresu. Każdy dojrzewa inaczej i to,że Twoje wszystkie(choć sądzę,że z tym troche przesadziłąś) koleżanki mają już miesiączke to nie znaczy,że z Tobą jest coś nie tak. masz dopiero 12 lat,więc dużo jeszcze masz czasu. Ja też mam wydzielinę ponad rok i nie mam jeszcze okresu.
Poza tym to nie ten temat ale pozwoliłam sobie odpowiedzieć
No dobra Nina ale Ty masz "Cześć [you]
http://www.pomoc.best.pl - Koniecznie zajrzyj [you] ! Przeczytaj ten tekst dokładnie i zastanów się nad jego treścią [you] !" nie sądzisz,że troche za dużo tego nawalone?
O CO WAM CHODZI ZE MNĄ??
_________________ I love you baby... rararararara
Weronika Gość
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 11:26
A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
O CO WAM ZE MNĄ CHODZI????
pRZAECZYTAJ TEN TEMAT OD POCZĄTKU TO SIE DOWIESZ
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Sty, 2005 16:54
ja uzyłam tego skryptu w podpisie.mam go wykasowac?
Wogóle nie wiem op co chodzi ;/;/ a po drugie nie da się wejsc na a stronke co mi mroweczko podalas;/ (akurat u mnie)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:25
Laniade, jest taki skrypt, a mianowicie [ you ] (bez spacji). Jest on na forum w pewnym sensie zakazany. Chodzi w nim o to,ze jak ktoś go napisze, to osoba przeglądająca dany post widzi swój nick. Przykład:
Ja dałam w poście coś takiego: "mam problem! szybko! [ you ], pomóż!", to wtedy jeśli ty to czytasz to widzisz "(...) laniade, pomóż!", jeśli czyta to ToJa to widzi "(...) ToJa, pomóż!" i tak dalej.
Tego skryptu się nie używa już na forum.