Też napiszę:
Mam (rocznikowo) 12 lat, 154 cm wzrostu i nr butka 38-39 (nr rolek to ok. 40-41, hehe ). A moja mama ma nr butka 39, i jak mi trochę stopka urośnie, to będę mogła nosić wszystkie jej butki (teraz tylko niektóre są dobre na mnie).
Aaa, a moja kumpela z klasy ma brata, co ma największą stopę, jaką widziałam w życiu: z wyglądu wychodzi na 45-46, a idzie do 2 gimnazjum!!!
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Wto 29 Lip, 2003 20:41
Nie martw się. To że masz duże stopy oznacza iż będziesz najprawdopodobniej wysoka. Jeśli teraz jesteś niska to się nie martw , twoja stopa mówi o tym że na 95% urośniesz i nie będziesz malutka. A gdy będziesz wyrzsza twoje stopy będą wydawać się mniejsze.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Moja koleżanka chodzi do 2 klasy podstawówki a ma nr buta 45
buehehehe ale kolezanka chodzi do szkoły cyrkowej buehehe
_________________ Gdy zabrakło kolejek to umarło życie towarzyskie na mrozie.
Weronika Gość
Wysłany: Wto 05 Sie, 2003 12:34
Nie chodzimy do cyferkowej tylko mi jest tak Łatwiej pisać Morti
Asia -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 11 Sie, 2003 12:12
a ja mam latek 12,5, ok. 164 cm wzrostu i nr buta 38-39. to chyba nie jest bardzo dużo ale moja mama ma 41 i tata tak samo, więc pewnie też będę miała coś koło tego
Ja mam 162cm wzrostu i numer buta 38/39... Czyli tak 38 i pół i mam często problem z rozmiarem jak chcę kupić buty. Albo muszę wybrać przymaławe albo troszkę za duże... ŁoMaTkO
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
a ja mam numer buta 41 i wzrost 166 . znam ten ból. to strasznie wyglada.
Anya Gość
Wysłany: Sro 03 Wrz, 2003 13:31
ja mam 13 lat, 153 wzrostu i 36/37 rozmiar buta, zdaje mi sie że urosnei mi co najwyzej do 38, bo w najbliższej rodzinie "nogi są małe" że tak powiem Dla mnei to nico złego Tylko chciałabym urosnąć więcej troszke ... tak z 170 mieć byc sie przydało Chyba mam tu najmniejszą noge!