Weź mroweczka przestan co juz qwa zaczynasz :| a co cie to obchodzi ! nie musisz mi pomagac twoja pomoc mam gdzies wiesz! ty sie podajesz za inne osoby ja to wiem ! :| poje** cie czy jaki h** :| wezcie juz mnie dobijacie ;|
zaje*** forum :| nie potrzebuje waszej pomocy nara:|na zawsze
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 09:54
MAM NADZIEJE ZE TOBIE TEZ NIKT NIE BEDZIE POMAGAŁ!!
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 10:01
Sorry mroweczka ze tak najechałam na ciebie ale troche sie zdenerwowałam ... a nawet gdyby pisze pod innym nickiem na inne pytania to co z tego?...Najlepiej bedzie jak stad se pojde bo wszyscy maja pretensje : Bo pisze bensensowne posty i glupie , Musze sie sama starac ze swoimi problemami i se radzic wiec po co tu jestem...i wiele wiele innych rzeczy...Myślałam , że tu wszyscy są pomocni mili i można sie zaprzyjaznic , kolegować...Ale widać...myliłam się nara
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 10:02
Acha i jeszcze jedno...Ja nie daje postów na Trudne pytania tylko raz odpowiedziałam pod nickiem FFFFF na jeden post ;|
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 10:04
Mróweczka nie podaje się za inne osoby Nie ma przecież powodów.
Ja nie mogę sprawdzić czy mróweczka mówi prawdę. PuśQa, ostatnio przepraszałaś za swoje zachowanie. Nadal tak postepujesz.
Nie odchodź z forum, bo to nie rozwiąże problemu. A co do wypracowania...
Przecież wypracownie ze wstępem, rozwinięciem i zakończeniem to mały problem
Piszą to w 4 klasie.
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 15:08
A własnie ze to jest najlepsze rozwiązanie..wiec czemu mroweczka mnie osadza jak nie wie...Już wszystko było ok a mroweczka rozdrapala ... i znowu ma się zaczac? Jaks ie pogodze z mroweczka[jezeli zechce] znowu ktos sie czepi :/
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 15:09
A ja mam powody , żeby sie za kogoś podawac :/ ?
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 15:20
PuśQa, da się to sprawdzić.
Słuchaj, dam ci radę. Nie stawiaj tak sprawy i nie pisz, że to mróweczka rozdrapała sprawę.
Twoje ostatnie posty (tzn. wulgarne, obraźliwe) do niektórych użytkowników, którzy chcieli ci pomóc, to nie był wystarczający powód aby zwrócić ci uwagę?
Obiecałaś, że przestaniesz. Jakoś poprawy nie zauważyłam.
Eh, PuśQa, PuśQa...
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 15:47
Poprostu mnie to wkurzyło i jak sprawdziliście:| JA NIE PISZE POSTÓW JAKO GOŚĆ I NIE ODPOWIADAM NA NIE ROZUMICIE PRZYSIĘGAM NIE WIERZYCIE TO NIE! :| wiem swoje ! taka głupia to ja nie jestem :| NARA ! Bardzo mili z was ludzie..zawiodłam sie ! ja tak nie robie przysięgam i mnie to zaszokowało :| nie wiem o co chodzi a tu mi piszą ALE SE NABIJASZ POSTY a ja nie wiem o co chodzi i się wkurzyłam ! nara;|
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 15:54
No więc tak:
Nie moge się zalogować bo nie pamiętam hasła ... mialam automatyczne ładowanie a mialam formata i mnie długo nie było...Dałam se temat z j.polskiego zeby ktos mi ''pomogl'' co bym mogla opisać...Ok..mniejsza z tym bylo minelo...Teraz patrze ktos mi pisze o nabijania postów ja nie wiem o co chodzi...Myslałam ze chodzi o to ze pisalam na nicku stalym PUŚQA a potem pisalam na PuśQa - No zalogowana ... Ale wtedy bym se nie nabijała ponieważ nie byłam na stalym nicku a na nim sie liczy ilość postów .. dopiero czytałam tematy na ktore kiedys odpowiadałam .. patrze ostrzezenia a tam co?! że se posty nabijam jako Gość a potem odpowiadam na nie...Na prawde mnie to zaszokowało ! Nie mozecie mnie o to osadzac moge przysiegac ile chcecie , że tak nie robilam..A wiecie jakie jest najlepsze rozwiązanie..Usuncie ten temat a mnie wywalcie z forum ! nikt mnie nie bedzie sie czepiał i osadzal o to co nie robie ;|
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 16:03
PuśQa, nikt nikogo nie wywali
Ja tego nie mam zamiaru sprawdzać, (bo i nie mam uprawnieć ) ani wdawać się w niepotrzebne konflikty.
Pusqa spokojnie ... Może to brat lub siostra pisali z Twojego kompa i Ty na to odpowiedziałaś .
PuśQa-No zalogowana Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 18:10
Może :( bo mam siostre.... I mnie osądzać o to czego nie robie..A jeśli chodzi o NIP to duzo osob mnie o to osądzało ze pisalam na nich na blogach Wyzwiska itp..a to nie ja bo nasza sieć internetowa ma jeden NIP ! A jeśli mam się przyznać to przyznaje PRZYSIĘGAM JA TAK NIE ROBILAM...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 20:31
PuśQa umiesz czytać ze zrozumieniem? Sorry,ale tego dzieci uczą się w 1 góra 2 klasie. W moim ostrzeżeniu nie pisze NIC o nabijaniu postów!
Cytat:
Niestety nie jestem głupia(jaka szkoda) i wiem,co za niedojrzałe dziecko pisze głupie tematy w Trudnych Pytaniach podając się z akogoś innego
Chodziło dokładnie o postach o jakis tam wampirach czy coś... I nie był to jeden post tylko z 3,4...Ja rozumiem pisanie pod innym nickiem bo przecież co w tym złego ale nie takie nabijanie się ze wszystkich... Niedawno mieliśmy problemy z takimi niedojrzałymi forumowiczami,którzy pisali bezsensowne tematy a widzę,że Ty też jeszcze nie dorosłaś do pisania na forum... Niby jest Ci przykro a zaraz po tym jak sprawdziłam IP(te post były na penwo pisane z Twojego komputera bo pisze,że użytkownik ten uzywał też nicku PuśQa) zaraz na mnie najeżdżasz,przeklinasz,potem przepraszasz,znowu najeżdżasz...