To zalezy czy barzo ciekawego i mniej kulturalnego czy jak ^^. Ja kiedyś w Katowicach uwielbiałam chodzić po sklepach. A moze byś się spotkał z samą Wierzbą?
Jak zaplanowalem tak zrobilem. Bylem dzis (tj. 11 XI) na wycieczce na Śląsk. Tylko na miejscu trochę mi się plany pokrzyżowaly Chcialem spędzić trochę czasu w Katowicach, ale jakoś tak wyszlo, że do Bielska-Bialej dojechalem <rotfl>. Ciekawe co mnie jutro spotka...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 10:53
ja się z Iddą spotkałam bo raczej z chata to bym sie nie spotkała ale z mojego ukochanego forum to co innego. Nie sadze żeby tu jakiś 40 latek był bo to było by zbyt skomplikowane. Predzej tacy ludzie na chatach siedzą mam nadzieje że uda się mi spotkanie z KoTem i jeszcze będzie Idda i chyba ktoś jeszcze już niepamiętam szkoda ze nie mam troche iecej lat bo chetnie bym sie z wami wszystkimi spotkała :*