a teraz post właściwy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Elfka jaki śliczny Awuś awuś i jaki podpisik =****************** kocham Cie po prostu i mam ochote Cie ściskać =/ (czyżby ten awuś podpisik i podpis pod nickiem tak działa? )
Hehehehe... to specjalny wabit na zboczylaski O jak miło, ze ci się spodobał
Tavion Gość
Wysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:28
Weronika napisał/a:
panienka - przeztań oftopicować - a może to IP z kawiarenki???
Ojjj, skończ, o Pani Porządku i Czystośći Forum. - -' Tak każdego uczysz, jak ma pisać. A ja znajdę ci 23 posty w których offtopicowałaś, chcesz? Może wtedy zrozumiesz, że forum to jest WSPÓLNOTA na której każdy może wypowiedzieć swoje zdanie - co się z tym wiąże - nie zawsze na temat. Oh, jeszcze coś - stałaś się przemądrzała i zanudzasz. Większość twoich postów, na końcu, czy na początku myśli zawiera zdanie "Przestań/cie offtopować".
Motonia i bania.
Cze
A wiecie co wam powiem ... ale ja niedobra jestem łeee
Lubię te offtopy wogóle to lubię forum ...
Lubię osoby na tym forum czyli <wycieto zbyt długą wypowiedź >
nio
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:41
To forum z off topami jest piękne, przynajmniej nie stoi w miejscu tak se ostatnio było późno i przeglądałam z nudów statystyki i najlepiej nam poszło w październiku ^^. Wzięliśmy się za siebie^^. Może to dzięki naszym offtopom, które w końcu też cos w noszą
Cze
Te offtopy są takie słit <lol>
Naprawde jakos tak fajniej jest ... luźniej
wczesniej było tak ... drętwo teraz naprawde widac ze to jest nasze forum
Masz ślicznego kucyyyyyka pony pony pony =>
ahaha a teraz sama przez siebie tażam się po podłodze ^^ widział ktoś może Full Metal Panic Fumoffu? takie anime odcinek "Pony" =D jak nie to zapraszam do oglądnięcia ja płakałam przy nim ze smiechu
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Weronika Gość
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 15:08
ale mi chodzi - że i sami miała 10 i mindi ma 10 - coś mi tu nie pasi...
- do wierzby - mam bajeczkę Kucyk
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:08
Teraz jestem pewna, że Mindi to Sami, spójrzcie na temat "Złote myśli" i Mindi ma na imię Samanta od któego zdrobnieniem może być Sami.... tylko nie mówicie, ze tak samo się nazywacie, bo to niecodzienne imię.