denerwuje mnie to że jak wracam z koleżanką ze szkoły to ona szpanuje słowami (wszyscy wiemy jakimi) najgorsze jest to jak przechodzą jacyś fajnie chłopacy a ona rąbnia ku***
to jest nie do zniesienia- przecież jest tyle innych słów a większość osób używa takich.
Cze
Jak już pisałam ... no spoko powygłupiac się spox
Ale jak np mój kolega non stop "yo yo yo yo yo yo yo yo yo "
A drugi non stop "ziomek ziomuś ziomala ..."
Wpienia mnie to jak ktoś już taki ma mały zasób słów :/
Kapitalna wypowiedź! Szczegolnie z tym "yo" - jakbym brata slyszal Nie martw się, nie tylko Twoi znajomi mają maly zasób slownictwa. Wystarczy przejsc sie ulica, by dojsc do wniosku, ze wystarczy znajomosc 5,6 slow...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Był kiedyś na forum ktoś, kogo lubiłam. Teraz patrzę na jego opis w GG. Laski, browarek, imprezki, itp. Każdego dnia bawi się, pije i podrywa panienki. O rany, ale jestem pod wrażeniem Ciekawe czy jest sierotą, która nie chodzi do szkoły? Który z rodziców na to pozwoli i skąd wziąć na to czas? Odechciewa się rozmów z takimi ludźmi. Co do bluzgania... Dla mnie to nie imponuje. Tacy ludzie pewnie myślą, że są bardziej dorośli, lepsi od innych. Dla mnie, to zwykłe szczeniactwo i ludzie, którzy niewiele mają do zaoferowania innym. O czym z takimi gadać?
Nie ma się co dziwić, że tyle osób rzuca mięchem. W domu słyszą bluzganie, na ulicy rodzice prowadzą za rączkę małe dziecko i też bluzgają. Dziecko coś nabroi to zamiast mu wytłumaczyć puszcza się wiązankę w jego stronę. Wszystko schodzi na psy i tyle!
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Koprofag czy ja powiedziałam że jestem filozofem ??
Poprostu błądzić jest rzecza ludzką ... a z cytatu dowiesz się że nawet filozofowie mogą popełniać błędy
każdy popelnia bledy, wiem o tym doskonale. a ja staram się robic ich jak najmniej i wytykać wszystkie, jakie napotkam. jakoże jestem, kurcze, niezły z ortografii, to będę je wytykał, proste
każdy popelnia bledy, wiem o tym doskonale. a ja staram się robic ich jak najmniej i wytykać wszystkie, jakie napotkam. jakoże jestem, kurcze, niezły z ortografii, to będę je wytykał, proste
Doprawdy? A nie wie Pan, że zdania zaczyna się z dużej litery?
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)