Ja chorowita jestem. Dość często choruję, częściej niż 2 czy 3 razy w roku. Co domowych antybiotyków - zapytaj babci, ona prawdę Ci powie.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 21:09
Młoda napisał/a:
Czosnek!!! Taki domowy antybiotyk...
Możesz jeść pokrojony drobno na kanapce
Hmm... szczerze? ja lubię drobno pokrojony czosnek zjeść sobie z chlebkiem =]
Na prawdę, mi to smakuje, każdy ma inny gust smaku i takie tam =*
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 23:49
KleO - ja tez lubie czosnek Czasem nawet caly zabek jem i do tego chlebek, mniaaam
Co do chorob - ja sama z siebie chorowalabym hm... raz na 6-7 lat. Ale czesto pomagam chorobie I jest 2-3 razy na rok
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 13:26
Ja jak przez 1 miesiąc jestem zdrowy to sie ciesze, normalnie to średnio raz w mięsiącu jestem chory, a jak chcecie cały czas być zdrowi to się w szklanej kuli zamknijcie i z niej nigdy nie wychodźcie, jedzcie same zdrowe rzeczy, a umrzecie ze starości. Będziecie mieli bardzo "przyjemne" i długie życie.
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Mar, 2005 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Ja nigdy nie jadłam czosnku na kanapce. Muszę spróbować Pamiętam, kedyś moja siostra tak zjadła na kanpce, a później przyszedł do niej jej narzeczony (od roku mąż ) i chciał ją pocałować, a ona się wstydziła goryczy czosnku w ustach, ale dała się pocałować. Po pocałunku Tomek na to: "o, jak ja się zdrowo czuję!" eheh
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 17:05
Gabrielen napisał/a:
KleO - ja tez lubie czosnek Czasem nawet caly zabek jem i do tego chlebek, mniaaam