| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
o czym ja mam z nim gadac? hm?
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
[Fierzba, tylko uważaj. Tacy bywają niebezpieczni Twisted Evil

bez przesady, o dziwo chłopczyna w moim wieku Wink chyba nigdy mi się rówieśnik nei podobał a co dopiero zeby z nim byc ^^ ale on taki nie ejst hyhy, znam jego otoczenie, wiem co o nim mówie itp. ^^ mam nadzieję ze sysko byncie fpozondku =)

Numer Gadu-Gadu
2891618
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 23:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no taa... ja poprostu nie wiem... mowicie ze mam przyugotowac sobei jakies tematy wczesniej:> ale tak siem nie da... niby wiem o czym bedziemy gadac ale jak go zobacze to one wszystkie gdzies uciekaja:P lubie z nim spedzac czas, lubie tez chwile milczenia z nim:) ale czasem nie mozna przesadzac:/ boje sie jednak ze takie milczenie czasem go znudzi... (A JA NIE CHCE GO STRACIC:)Razz) ja poprostu bardzo zazdroszcze ludziom ktorzy zawsze potrafia znalezc z kazdym wspolny temat i wiedza o czym zawsze gadac:] ale to chyba nie moja cecha niestety:( dziekowac za pomoc :*

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grohówa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słoneczko, rozumeim o co Ci chodzi. Też tak miałam z chłopakiem. Obgadacie wszytskie tematy i nie ma o czym rozmawiać. Może jak się lepeij poznacie to bedziecie mieć więcej teamtów... Przecież gadać można doslowie o wszytskim! Nawet o największych głupotach!

What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1184334
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 07:12   

Witam.
Jej raczej chodzi o to, że nie może znaleźć tematu do rozmowy, chociaż w rzeczywistości takie są Smile Moim zdaniem...Po prostu praktyka. Rozmawiaj z nim jak najczęściej, jeżeli nie możesz już znaleźć tematu, to powiedz coś o sobie. Zapytaj go jak mu zleciał dzień, jak w szkole ostatnio czy co się ciekawego wydarzyło...Po prostu wiedz o co pytać, gdy wyczerpiecie temat. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 13:35   

Jeżeli nie masz z nim o czym rozmawiać to sobie daruj...
Powrót do góry
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 13:02   Re: o czym ja mam z nim gadac? hm? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sloneczko napisał/a:
to moj pierwszy post ale postanowilam go napisac, bo ja naprawde chyba mam problem:/
spotykam sie z pewnym chlopakiem (tzn jestesmy para) ale chodzi o to ze ja mam problem- O CZYM JA MAM Z NIM GADAC <co> pewnie teraz sobie myslicie ze jakas glupia jestem:P ale nie lubie takiej dretwej ciszy pomiedzy roznymi tematami:/ jak juz sie nam cos wkreci to gadamy i gadamy... ale glupio sie czuje jak wychodzi z zapytanie "i co powiesz kochanie?" no nie wiem tyro glupio to wyglada jak to napisalam <lol2> ale ja naprawde nie wiem... lubie byc z nim sam na sam bo wiadomo ze wtedy jest jakas lepsza atmosferka romantic itd ale gdy jestesmy w towazystwie to czuje sie lepiej gdyz na mysl same przychodza mi tematy (moze dlatego ze chce pokazac przed innymi jaka jest cool?) no qde nie wiem...:/ chcialabym zeby wreszcie mi sie cos z kims udalo:) bo on jest naprawde fajnym chlopakiem, ale jak tak dalej bedzie ze nie bedziemy mieli o cyzm gadac to kiepsko to widze...:/ale ja poportu jestem taka ze mam problem zeby rozkrecic rozmowe w cztery oczy:( POMOCY!!!

O jego zainteresowaniach, to proste...

Nie masz z nim o czym rozmawiać... Cóż, to po co jesteście razem? Miłość powinna zawierać w sobie elementy przyjaźńi. Musicie mieć wspólne tematy i zainteresowania. Jeśli tak nie jest, to prawdopodobnie masz go w celach kopulacyjnych albo rekreacyjnych Smile. Ale wtedy te rozmowy nie powinny mieć dla Ciebie najmniejszego znaczenia. Naprawdę nie macie wspólnych tematów? To już nie jest pytanie retoryczne... To po co z nim jesteś? Ew. zmień chłopaka na takiego, z którym Cię coś łaczy (hobby; pasje), tylko nie rób tego za często, bo ktoś może się zdenerwować Smile.

Rozmowa to podstawa... Wy chyba zburzyliście filar swego związku... A może nigdy go nie było?

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 23:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyh... zapomnialam calkiem o tym temacie:p hyh... no wiec tak wam powiem: ze chloapak napewno nie zmienie... to chyba fktycznie prawda ze jesli sie co raz wiecej ze soba przebywa to jest co raz lepiej... te poczatki byly najgorsze dlatego ze my mielismy mala przerwe (4 miesieczna bo go nie bylo w polsce i gadalissmy tylko przez fona czasem i esy)nadal czasem sie zdarzaja chwile niezrecznego milczenia ale bardziej sie do siebie zblizylismy i wtedy latwiej przejac inicjatywe pocalunkow itd...:p bo z reguly ja naleze do osob ktore nie sa zbyt kontaktowe z nowymi ludzmi i ogolnie trudno mi gadac z nowo poznanymi, ale trzeba przelamac te bariere... i wtedy juz jest loozik:) zazdroszcze tym ktorzy nie maja tego problemu":p

dominik 69 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 02:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napewnoe trzeba unikac odpowiedzi w stylu :
tak
nie
no
aha

bo to tylko osłabai rozmowe.
a gada sie o wszystkim, szkoła, znajomi, zainteresowania, muzyka, obgaduej sie ludzi, nauczycieli jak ta sama szkoła, o waszych hobby, o wakacjach, o swietach,....normalnie o wszystkim

szczerze to ja nierozumiem takich temató...ale to moze dlatego że sam nigdy niemiałem takiego problemu :-)

maq Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak sie koncza tematy i niema o cyzm gadac to odrazu lecisz z kolesiem w slimaka:) walnij sobie pigule albo fuknij troche fety to cie najda tematy do rozmowy chociazby o wietnamskich trampkach:)
Powrót do góry
Marcia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podoba Ci się tak?

Bo jeżeli naprawdę coś czujesz to tematy znajdą się same.

aha temat pogody odpada na wstępie jeśli nie wiesz w końcu co rzec to go skomplementuj (ale nie za bardzo bo wpadnie w samozachwyt:)

oho

Numer Gadu-Gadu
7921336
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 18:24   

Heh maq niezłe sposoby masz,pewnie działa:)Ale tak na serio to gadaj o byle czym,ważne żeby na początku rozkręcić rozmowe,potem gadka idzie gładko.
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyhy Smile ostatnio na jakiejś reklamie darmowych rozmów mówili na jakie tematy można gadać Razz Na szczęście to nie jest prawda... biggrin
Ja, chociaż niemal zawsze coś mówię, to czasem mam ten problem. Wtedy zaczynam mówić cokolwiek. Często pytam się: "co dzisiaj porabiałeś??". Czasem mówie o pierwszym lepszym temacie np.: "fajny samochód przejechał" albo "beznadziejnie, że tej zimy nie ma śniegu". Zwykle temat się jakoś fajnie rozwija Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam to w pupie...moj chlop jest malo gadatliwy...i jak on milczy to ja tez nic nie mowie..lubie z nim milczec...a milczkiem byl zawsze..czasem zaczyman temat (wlasnie tyou samochod,pogoa bla bla jak nie udzial informcji zwortnych to tez milcze)..ale nic na sile....czasem trzba uszanowac mileczenie Smile
Powrót do góry
Anadriel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm... no w sumie dość trudne pytanie... chłopaka powinnaś traktować jak przyjaciela, mimo że łatwo to powiedzieć, to jednak wiem, że da się to zrobić jeśli się postarasz. W miłości i związku liczy się zaufanie więc musisz okazać mu że masz do niego całkowite zaufanie, mówić mu o wszystkim, a wtedy napewno będziecie mieć wiele tematów do rozmowy.... pozdrawiam Kwiat

Numer Gadu-Gadu
5297084
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 22:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam fajną panią. rozmawiamy o wszystkim co slina a język przyniesie: od wzniosłych marzeń o przyszłości, przez politykę, medycynę aż do medytacji czy bakterie miewają głośne wiatry, jak wygląda dzień z życia żuczka gnojnego i czy byłbym fotogeniczny w męskich stringach. Jedyne tabu to stękanie za byłymi i porównywanie się wzajemnie do nich- ona po przejściach, ja z przeszłością, znamy nawzajem ta przeszłość i do niej nie wracamy. Mogę nawet pogadać o biustach jej koleżanek a ona o pośladkach moich kumplii- byle bez przesady oczywiście. Liczy się tylko to, by temat był dopasowany do nastroju chwili. Jak mamy smuta to po prostu przytulamy sie do siebie i milczymy, czasem kładziemy sie obok siebie i każde czyta sobie swoją książkę, oglądamy tv lub po prostu drzemiemy. Najważniejsze jest by być razem- nieważne od tematów rozmowy. By być ze soba a nie obok siebie. Mów cokolwiek- smutna cisza jest mało przyjemna. Nie musisz z nim rozmawiać o niczym wzniosłym- nie liczy się co mówisz ale jak to robisz. Jak się będziesz go bała to nieważne jaki temat- i tak wyjdzie kicha. A jak zaczniesz gadać o czymkolwiek to nawet jeśli przez chwilę chłopak pomyśli o tobie ciut dziwnie to udzieli mu się nastrój i zrobi się wesoło. Pamiętaj, że dla chłopaka to taki sam stres jak dla dziewczyny. Ktoś musi się przełamać. Poza tym ludzi się kocha również za gafy więc sie ich nie bój- jak coś palniesz to nic się nie stanie.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu