ja tez lubię zimę wcxzoraj wyszłam na sanki z siostrą .
Akurat były kolezanki i wyzwałyśmy taki kolesi na bitwe.
Wygrałyśny. Oni zwiali
A ja jak zwykle po pierwszym śniegu w roku mam katar.
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 24 Lis, 2004 23:05
Ja lubie jedynie raz na tydzień czy dwa wyjć sobie na saneczki zimš ^^. Ale ogólnie nie lubie jak chłopacy przed szkołš stojš żeby tylko zmyć...i nie lubie jak jest tak zimno. Wole wiosne zdecydowanie. Lato oczywicie też lubie, ale jest za długie jak dla mnie i nudno tak 2 miechy bez szkoły. miesišc by mi wystarczył w zupełnoci...hehe nie należe do tych co chcieliby miesišc szkoły a reszte wakacji ;p. Zresztš zimš jak sama nazwa wskazuje jest zimno a ja wole ciepełko ;p ale co to byłyby za swięta bez nieżku za oknem. Bo za oknem lubie...gorzej jak musze tam wyjć. I nienawidze bo musze sie ubierać grubo i brzydko wyglšdam w czapce ;p.
A ja koffusiam zimunię!!!!Jak jest śniezek i zimniusio...ah....koffam zimenko=]=]I uwielbiam robić orły,jeździć na saneczkach z prędkością światła...samochody,normalnie,tyle,że bez benzyny,silnika,hamulca....chyba,że uznać nogi,jako hamulec?
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD