ja sobie z kumpelą robimy prezenty typu najgłupszy prezent za złotówke i sie kupuje np ziemniaki aby wesoło było bez marnowania zbytnio funduszy
można tez coś samemu robić, np ja obdarowuje bliskich robótkami na drutach i bransoletkami ze sznurków
a co do rodziców to jak byłam z siostrą mała to nie kupowałyśmy im bo jak a teraz sie złoży na jakąś książke głównie lub rzecz potrzebną wszystkim w domu która się im szczególnie podoba
bleh, mam to od początku świata w szkole :/
w tym tylko roku postanowiłem być kreatywny i podaruje komus tam deske klozetową z napisem 'ostatnia deska ratunku'. mało innowacyjne, ale nie sprecyzowali co ma być, jeno 'niespodzianka'. :/
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
A my mamy Mikołaje i baaardzo dobrze=]=]szczególnie,że dostanę od dwóch koleżanek prezenty od jednej-Sładankę z moimi ulubionymi piosenkami (np."Resurection"-Apocalypticy albo..."Black Hole Sun" Soundgarden....albo "Dream of Californiacation" wiadomo raczej,kogo )a od drugiej-PŁYTKĘ LINKICZKA PARCZECZKA,SLIPICZKA KNOCICZKA I SYSTEMICZKA OF DAŁNIĄCZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hyhy...ale się podjaralam tym... <cieszy się jak male dziecko:D>
KOFFAM FAS SYSKICH!!<tuli tuli tuli tuli tulii!!!!!!!!>
PS ja kupiłam koleżance zabawkę-smoka(ona wie,czemu ) i kubek i go własnoręcznie ozdobiłam=] i do tego czekoladę
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD