dlaczego uważacie że jestem głupi?
a jak ty byś się zaczęła interesować komputerami i byś zapytala co to "localhost" to też byś chciała odpowiedź: " czy ty naprawde jesteś taka głupia " ?
pytam bo nie wiem,a co mi da,że sobie posta nabije,poza tym i tak i tak mam mało postow bo dużo nie wchodze na forum.
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 18:43
adam(o)_1991 napisał/a:
dlaczego uważacie że jestem głupi?
a jak ty byś się zaczęła interesować komputerami i byś zapytala co to "localhost" to też byś chciała odpowiedź: " czy ty naprawde jesteś taka głupia " ?
Wow, to wychodzi na to, że masz bardzo oryginalne zainteresowania- "męskie genitalia"
a kto tu mówi że ja się tym interesuje?
po prostu się spytalem bo nie wiedzialem
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:07
Ale napisałeś : " jak ty byś się zaczęła interesować komputerami i byś zapytala co to "localhost" to też byś chciała odpowiedź: " czy ty naprawde jesteś taka głupia " ? "
Więc można przez to zrozumieć, że ty właśnie zacząłeś sie interesować męskimi genitaliami....
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:08
Dobra, z resztą dajmy sobie z tym juz spokój, bo ja nie mam zamiaru się na tym forum z nikim kłócić..........
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:01
sczegółowe informacje znajdziesz w każdej encyklopedii (np PWN). będziesz też się o tym uczył na biologii